Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΣΑΜΗ.

5 σχόλια:

Gerasimos είπε...

Λυπάμαι που οικογενειακοί λόγοι με ανάγκασαν να μείνω μακριά από αυτή την Υπέροχη Θεατρική βραδιά.
Συγχαρητήρια στους συντελεστές της.

Γεράσιμος Βαλσαμής.

Κεφαλονιά Βόρειος Πόλος είπε...

Όντως Γεράσιμε, ήταν μια ξεχωριστή βραδιά, με μοναδικές ερμηνείες από ερασιτέχνες ηθοποιούς, με πολύ μεράκι όμως και αγάπη γι' αυτό που κάνουν!!! θα πρέπει να σημειώσουμε την σχέση που έχουν χτίσει όλα αυτά τα χρόνια, τα παιδιά του << Θεατρικού >. με το κοινό! Κατάμεστη η αίθουσα και το χειροκρότημα αύθονο για όλους τους συντελεστές της βραδιάς!

Ανώνυμος είπε...

MPRABO PEDIA KAI KATI KALO GIA TIN SAMI ALLA ANAROTIEME TOSA HRONIA TI EKANAN AFTOI POY HTAN EPANO EPREPE NA ERTHEI O KALYKRATIS GIA NA KANETAI AYTA MALON TOTE HTAN POS THA FAME TORA POY KOPYKAN EINE KAIROS GIA KATI DIAFORETYKO PANTOS POLLA SYHARYTIREIA SE OLLOYSAS

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους στην αίθουσα του γυμνασίου ΑΚΟΥΓΑΜΕ!!! Γιατί άλλες φορές θέλαμε ν’ ακούσουμε και βλέπαμε μονάχα…

Ανώνυμος είπε...

Σε καιρούς δύσκολους και σε καλά ενορχηστρωμένα πλαίσια κατάθλιψης να και κάτι που μόνο αισιοδοξία μπορεί να φέρει. Κάτι που το εμπνεύστηκαν τα δύο παιδιά, η Τζούλια και ο Σταύρος και που το είχαν αρχίσει αυτόβουλα βέβαια πριν από τον Καλλικράτη.Και για να πούμε κάτι κόντρα στο "ουδείς άγιος στον τόπο του": Οι δύο υπεύθυνοι του θεατρικού Σάμης ο Σταύρος Παπαδάτος και η Τζούλια Δόριζα έχουν αποδείξει ότι δεν έχουν μόνο μεγάλο σκηνοθετικό ταλέντο αλλά και όραμα και διάθεση. Αυτόβουλα κάνουν ουσιαστικές εκδηλώσεις που θα τις ζήλευαν μεγάλες εκδηλώσεις της Αθήνας με μεγαλόσχημους μαικήνες και βέβαια πολυδάπανες. Αναρωτιέμαι θα μπορέσει να τους εκμεταλλευτεί ο νέος δήμος; γιατί το πρωτοπόρο έργο που ξεπερνούσε τα όρια του Δήμου της Κεφαλονιάς όλα αυτά τα χρόνια το θεατρικό το έκανε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Δε θέλω να υποβαθμίσω βέβαια και το έργο του χορευτικού και της φιλαρμονικής. Σπουδαίο έργο έκαναν, αλλά το θεατρικό δημιουργούσε πρωτογενή τέχνη. Κι έχει μεγάλη σημασία πέρα από την αναπαραγωγή και τη διάδοση του πολιτισμού σου που είναι πολύ σημαντικά πράγματα να ξεχωρίσουμε το πρωτογενές έργο, εκείνο που δίνει προέκταση στην τέχνη, στη θεατρική τέχνη έστω κι αν αυτή αποτυπώνεται σε επαρχιακά πλαίσια. Ας μου συγχωρήσουν όσα λέω, που φαντάζουν υπερβολικά μα επιτρέψτε μου, δεν είναι.
Συγχαρητήρια παιδιά και βέβαια στον κόσμο που κατέκλυσε την αίθουσα και μόνο καλά έχει να πει για τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ