Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Όλοι αυτοί που ψήφισαν το μνημόνιο και την νέα δανειακή σύμβαση φαντάζουν ως Εθνικοί Προδότες ….

 

Όλοι αυτοί που ψήφισαν το μνημόνιο και την νέα δανειακή σύμβαση φαντάζουν ως Εθνικοί Προδότες ….
Χθες το βράδυ στην Βουλή , 199 Βουλευτές ψήφισαν σε όλα ΝΑΙ και έτσι ησύχασαν οι δανειστές μας , γιατί μέχρι σήμερα τίποτε από ότι μας είχαν δώσει , ούτε ότι μέτρα είχαν ληφθεί ήταν ΝΟΜΙΜΑ και ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, διότι δεν είχαν πλειοψηφία άνω των 180 Βουλευτών . Ναι σε όλα είπε ο Βουλευτής των νησιών μας κ. Μοσχόπουλος Σπύρος (Έχει αλήθεια ακόμη την Λαϊκή εντολή μετά από τα ψέματα που είχε πει στους Κεφαλλονίτες και στους Θιακούς πριν τις εκλογές; Υπάρχουν λεφτά ). Μαζί με τους υπόλοιπους 198 έβαλαν μια ταφόπλακα σε αυτό που λέγεται Ελλάδα . Πούλησαν την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό και έκαναν την χώρα μας ΑΠΟΙΚΙΑ των δανειστών μας, κυρίως όμως των Γερμανών (Αλήθεια όλοι αυτοί δεν έχουν παιδιά . Υποθήκευσαν τις επόμενες γενιές τουλάχιστον για πενήντα χρόνια. Σε αυτούς που τον ψήφισαν τους έκανε «ΔΩΡΟ» μειώσεις μισθών και συντάξεων , απολύσεις (εφεδρεία) και στους επιχειρηματίες έκλεισε τα καταστήματά τους ή τα υπερχρέωσε με όλα αυτά τα χαράτσια . ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑΝΟΣ. Έδειξε πόσο «πιστός» είναι στο κόμμα , κράτησε τα προνόμια του για κάποιους μήνες και θέλοντας να είναι πάλι υποψήφιος ευελπιστεί στην «πανηγυρική» πάλι εκλογή του . Οι Κεφαλλονίτες και οι Θιακοί τον περιμένουν και δεν ξεχνούν .
Όλοι αυτοί που ψήφισαν το μνημόνιο και την νέα δανειακή σύμβαση φαντάζουν ως Εθνικοί Προδότες στα μάτια και στο μυαλό του Ελληνικού Λαού , γιατί την Ελλάδα την ξεπούλησαν στους δανειστές μας για ένα κομμάτι ψωμί , παίρνοντας και αυτοί βέβαια κάποια ανταλλάγματα .
Να τους χαιρόσαστε .

ΜΕΤΩΠΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ


ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Η κοινωνία των Κεφαλλήνων δεν αποδέχεται τη συνταγματική εκτροπή της διορισμένης κυβέρνησης Παπαδήμου , η οποία υλοποιεί τα συμφέροντα των τραπεζών, του ΔΝΤ,
και που στόχο έχει, να λεηλατήσει τον ελληνικό λαό, καταργώντας το σύνταγμα, και υποθηκεύοντας την χώρα στο διεθνές τοκογλυφικό τραπεζικό σύστημα.
Mε το κούρεμα, και με το λεγόμενο P.S.I,όλα όσα χρωστάμε στους ιδιώτες δανειστές, θα περάσουν στα χέρια κρατών δανειστών, και θα διέπονται από το αγγλικό δίκαιο.
Αυτό σημαίνει ότι όποια διαφορά προκύψει μεταξύ Ελληνικής κυβέρνησης και δανειστών,
θα εκδικάζεται στα αγγλικά δικαστήρια, τα οποία θα υποστηρίζουν τους δανειστές, και όχι τα δίκαια του Ελληνικού λαού.
Οι Κεφαλονίτες δεν αντέχουν άλλο αυτή την βαρβαρότητα, τη λεηλασία και την εξαθλίωση των πολιτών με καταιγίδα φόρων-λύτρων, με μειώσεις μισθών και συντάξεων, με ανεργία, που ως αποτέλεσμα έχουν την καταρράκωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ: Είμαστε αποφασισμένοι να επαναφέρουμε την δημοκρατία στον τόπο τηρώντας το Σύνταγμα.
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ: Να ξαναπληρώσουμε ληστρικούς φόρους, και δηλώνουμε έτοιμοι να
αναμετρηθούμε με τα πραξικοπηματικά νομοθετήματα που παραβιάζουν το σύνταγμα,
τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών , και συνθλίβουν τις ζωές μας.
Η διορισμένη παράνομη κυβέρνηση των δοσίλογων που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των εισβολέων δανειστών μας, πρέπει να πέσει τώρα.
ΖΗΤΑΜΕ:
-Εκλογές εδώ και τώρα.
-Αποκατάσταση της Δημοκρατίας.
-Τιμωρία των ενόχων πολιτικών, μη εξαιρουμένου και του Προέδρου της Δημοκρατίας, από Ειδικά Δικαστήρια.
-Αρνηση του χρέους και εκδίωξη του ΔΝΤ από την χώρα.
Η Ελλάδα είναι το μέλλον των παιδιών μας.
Τη Δημοκρατία δε τη χαρίζουμε σε κανέναν.
Καλούμε άμεσα τις αντιμνημονιακές πολιτικές δυνάμεις, τους διανοούμενους , τις προσωπικότητες της χώρας, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σ’ένα εθνικοαπελευθερωτικό
πατριωτικό μέτωπο, σ’ένα πανεθνικό κάλεσμα για την σωτηρία της πατρίδας μας, και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.
ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: