Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Πανελλαδική αντιφασιστική συγκέντρωση στην Ομόνοια

Πανελλαδική αντιφασιστική συγκέντρωση στην Ομόνοια



 http://www.tsantiri.gr/ellada/528469-panelladiki-antifasistiki-sygkentrosi-stin-omonoia.html?utm_source=dlvr.it&

http://www.tsantiri.gr/ellada/528469-panelladiki-antifasistiki-sygkentrosi-stin-omonoia.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Πανελλαδική αντιφασιστική συγκέντρωση πραγματοποιείται στις 2 στην Ομόνοια μετά και τη δολοφονία του άτυχου μετανάστη στα Πετράλωνα. Θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία στο Σύνταγμα στις 4, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Αθήνα, Πόλη Αντιφασιστική.


Στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο συμμετέχουν δεκάδες οργανώσεις, συνδικάτα, νεολαίες κομμάτων και πολιτικές οργανώσεις, σύλλογοι φοιτητών και μαθητών, κοινότητες μεταναστών, σύλλογοι φιλάθλων ομάδων, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, Δήμοι, η ΑΔΕΔΥ και η ΚΕΔΕ. Εκατοντάδες άνθρωποι των γραμμάτων, των τεχνών και της εργασίας έχουν υπογράψει το αντιφασιστικό κείμενο υπογραφών.


Στο μεταξύ, προθεσμία για να απολογηθούν το πρωί έλαβαν οι δυο συλληφθέντες για τη δολοφονία του νεαρού Πακιστανού Σαχτζάτ Λουκμάν.

Υπενθυμίζεται ότι στο σπίτι του ενός εκ των δύο δραστών εντοπίστηκαν προεκλογικά φυλλάδια της Χρυσής Αυγης. Και οι δυο είναι σεσημασμένοι για κλοπή.
Πηγή:
skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: