Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Η χώρα ξεπουλήθηκε, αλλά ο καναπές είναι (ακόμη) δικός μας...


Καλωσήρθατε στην Ελλάδα. Μία χώρα όπου τίποτα δεν ανήκει στην ίδια. Μία χώρα όπου όλα μπορούν να εκποιηθούν, χωρίς διακρίσεις, για την αποπληρωμή του χρέους.

Δεν καταστροφολογούμε, απλώς έχουμε την υπερφυσική ικανότητα του διαβάσματος του γνωστού πλέον ΦΕΚ 240, που ψηφίστηκε από τους βουλευτές μας, χθες το βράδυ. Σας είπαμε να την κρατήσετε την χθεσινή ημερομηνία (14 Ιανουαρίου 2013).


Είμαστε σίγουροι ότι έχετε μπερδευτεί, αφού νομίζατε ότι η Βουλή θα ψήφιζε για την οικονομική βοήθεια προς τη Σιλά, η οποία προσπαθεί να σηκωθεί από το αναπηρικό καροτσάκι.


Πληροφορίες που θέλουν την μεταφορά της σε ειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης, με χρήματα που μαζεύτηκαν από έρανο στην Ελλάδα, δεν επιβεβαιώνονται.


Και σαν να μην έφτανε αυτό, είχαμε και την επίθεση με καλάσνικωφ (AK-49) και μάγκνουμ στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Πληροφορίες λένε, ότι στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση, ακουγόταν στο repeat το τραγούδι Kalasnjikov του Goran Brejovic.

Πάμε πόλεμο; Όχι βέβαια. Πάμε για αλλαγή ατζέντας όμως.

Έτσι, εννιά σφαίρες από πυροβόλα όπλα, κατάφεραν να επισκιάσουν την πολιτική - εθνική επικαιρότητα.


Συνομωσιολογία; Μόνο για τους αφελείς.




Αυτό λέγεται, Κοινωνική Μηχανική ή αλλιώς Η Τέχνη του Αποπροσανατολισμού. Και εσύ συμμετείχες σε αυτή την επιχείρηση, για ακόμα μία φορά.


Είναι εύκολο.


Το κάνουν π.χ. και οι γυναίκες, όταν θέλουν να τους δώσει σημασία ο σύντροφός τους, που εκείνη τη στιγμή ασχολείται με κάτι άλλο. Είτε φοράνε κάτι προκλητικό είτε αρχίζουν τα παιχνιδάκια.


Καταλαβαίνεις όταν μία γυναίκα ή αντίστοιχα ένας άνδρας, προσπαθεί να σου αλλάξει την "ατζέντα".


Ακόμα να πειστείς ότι παρόμοια γεγονότα, όπως η επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποιούνται (εντελώς τυχαία) πριν από σημαντικές πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας;

Πηγή   ramnousia.com
Σχόλιο ιστολογίου: Επειδή κάποιοι δεν έχουν καταλάβει τι ακριβώς ψήφισε η Βουλή (αποφεύγουμε να την χαρακτηρίσουμε ως Βουλή Ελλήνων), σας παραθέτουμε τι είπε ο συνταγματολόγος,καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Θράκης κ. Γ. Κατρούγκαλος, σε εμφάνισή του πριν στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη (ΑΝΤΕΝΝΑ).
"Με την χθεσινή ψήφο τους οι 166 βουλευτές, επισημοποποίησαν κάτι που προϋπήρχε από το πρώτο Μνημόνιο: την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας της χωρας στους δανειστές, με την επιπλέον διαφορά ότι οι ...εταίροι μας μπορούν να κατάσχουν τα πάντα από την δημόσια περιουσία. Ακόμη και την Ακρόπολη, πλοία του πολεμικού ναυτικού αλλά και τον ορυκτό πλούτο"
υπογράμμισε ο κ. Κατρούγκαλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: