Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Σχετικά με παράταση συμβάσεων των συναδέλφων ΙΔΟΧ και την στάση εργασίας που κήρυξε η ΠΟΕ- ΟΤΑ για την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου .

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Αργοστόλι 18/01/2017
 ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ   
       
Ο σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων  Δήμου Κεφαλονιάς σε τακτική συνεδρίαση του την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017 στο χώρο του Εργατικού  Κέντρου  και συζήτησε  το θέμα της Πανελλαδικής στάσης εργασίας από τις 11:00 έως το τέλος του ωραρίου που κήρυξε η ΠΟΕ- ΟΤΑ και το θέμα της παράτασης των συμβάσεων  έως 31/12/2017 , των εργαζομένων ΙΔΟΧ    και κατά πλειοψηφία αποφάσισε τα παρακάτω:  

 Συμπαρίσταται  με ότι δυνάμεις διαθέτει στο δίκαιο αγώνα των  εργαζομένων ΙΔΟΧ ενάντια των μνημονικών απαιτήσεων που θέλουν την εργασία ταυτισμένη με τη διαρκή ανασφάλεια, την εύκολη απόλυση, τη διαρκή προσπάθεια να εργάζεσαι όλο και περισσότερο για να αμείβεσαι όλο και λιγότερα!!!
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμπαρασταθούν στον αγώνα τους για ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΝΙΜΗ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να σταθούμε δίπλα  για
την υπεράσπιση των εργασιακών σχέσεων,
να προτάξουμε παντού τις σταθερές εργασιακές σχέσεις,
την υπεράσπιση του πενθήμερου,
επαναφορά των βαρέων και ανθυγιεινών
Σήμερα χρειαζόμαστε πολύ περισσότερο από ποτέ ένα κίνημα αυτόνομο, σύγχρονα ταξικό, μαχητικό, βαθιά πολιτικοποιημένο, δημοκρατικό, ενωμένο, μαζικό και ισχυρό. Για να γίνει αυτό. χρειάζεται η ανατροπή των σημερινών συσχετισμών, η αποδυνάμωση των εκφραστών του συνδικαλιστικού δικομματισμού η ισχυροποίηση του ριζοσπαστικού ταξικού ρεύματος, η δημιουργία ευρύτερων συσπειρώσεων που θα δημιουργούν ένα νέο τοπίο στο συνδικαλιστικό κίνημα.
Συμμετέχει στην στάση εργασίας της ΠΟΕ ΟΤΑ  για την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου  και καλεί τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση στον αύλειο χώρο του ΞΕΝΙΑ στις 11:00 για να καθορίσουν τις επόμενες δράσεις τους .
                                    

       Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Η ΓΕΝΙΚΗ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

        Ιωάννης  Μικελάτος                          Σταματούλα   Τσιμάρα