Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

ΟΛΟΙ την ΔΕΥΤΕΡΑ 9/1 στο ΤΕΙ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ




Μπάζα=Αμίαντος, Αμίαντος=Προβλήματα Υγείας

Αυτό το προβληματικό μέλλον θέλετε για την οικογένεια και τα παιδιά σας;

ΑΥΤΟ είναι το Ληξούρι του ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ;

Ένας τάφος;

ΟΧΙ φυσικά! Γι’αυτό ΟΛΟΙ και όταν λέμε όλοι, εννούμε ΟΛΟΙ οι Ληξουριώτες πρέπει να αντιδράσουμε και να δώσουμε το παρών στην ΄συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στην αίθουσα του ΤΕΙ Ληξουρίου.


Θα παρευρεθεί και ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς-Ιθάκης, κ. Δρακουλόγκωνας.

Γνωρίζετε όλοι το θέμα με τα μπάζα. Η Δημοτική Αρχή έχει δώσει εντολή στον εργολάβο του έργου τα μπάζα από την κεντρική πλατεία Αργοστολίου και την παραλιακή να μεταφερθούν στο Στάδιο του Αγίου Αντωνίου Ληξουρίου.

Μέσα σε 2,5 χρόνια το Ληξούρι έχει γίνει ένας τόπος ταφής! Οχι των μπαζων, αλλά της υγείας και των ανθρώπων.

Το βοθρατζίδικο να ανοίγει την καταπακτή στον Περιφερειακό Ληξουρίου και να αδειάζει όλο το “νεράκι” της Κεφαλονιάς. Το πήραμε χαμπάρι οι Ληξουριώτες, το καταγγείλαμε, το φωτογραφίσαμε και το κοινοποιήσαμε στα ΜΜΕ. (λινκ)
Τα απορρίμματα από την Ιθάκη κατέφθαναν σε σωρούς όλο το καλοκαίρι στην χωματερή της Κριτονού.
Η cosmote και η κεραία Κινητής τηλεφωνίας στην Βαρελάδα. Υπήρξε ξεσηκωμός και σε αυτήν την κίνηση της εταιρείας να εγκαταστήσει βράδυ πυλώνα κινητής τηλεφωνίας σε πολυκατοικία εντός πόλεως και σε απόσταση αναπνοής από το Α’ Δημοτικό Σχολείο, το Νηπιαγωγείο Ληξουρίου και τον Παιδικό Βρεφονηπιακό Σταθμό. (link)
Και τώρα τα μπάζα στο γήπεδο Αγίου Αντωνίου. Σε ένα γήπεδο όπου αθλούνται εκατοντάδες παιδιά και άλλοι τοσοι μεγάλοι. Θα εισπνέετε αέρα αποβλήτων;
Ο Αντιδήμαρχος Ληξουρίου στην πρώτη συνάντηση που έγινε με συντοπίτες μας, ανέφερε “αν θέλετε να γίνουν έργα να αφήσετε να έρχονται τα μπάζα στο στάδιο”. Αυτό ακριβώς μας μετέφεραν συντοπίτες που παρευρεθησαν στην συνάντηση.

Καταλαβαίνετε ΟΛΟΙ σας ότι πρόκειται για τις ζωές μας. Τις ζωές ΟΛΩΝ ! Θα το επιτρέψουμε;

Δεν έχουν άδεια ρίψης των μπάζων στον Άγιο Αντώνη. Ποιό Υπουργείο Περιβάλλοντος θα έβαζε την υπογραφή του να μεταφερθούν τα μπάζα σε κατοικημένη περιοχή εντός πόλεως και μάλιστα σε περιοχή που εκατοντάδες άνθρωποι αθλούνται καθημερινά;

Δικηγόρος, ήδη, κινείται νομικά, μετά από εντολή κατοίκων και επαγγελματιών.

ΟΛΟΙ την ΔΕΥΤΕΡΑ στο ΤΕΙ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ
ΠΗΓΗ