Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΙΤΗΣΗΣ-ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΓΕΛ 2017

Εδώ, μπορείτε να δείτε, ένα μονοσέλιδο  με τις βασικές οδηγίες και επισημάνσεις που πρέπει να έχουν υπόψη τους οι υποψήφιοι (τελειόφοιτοι και απόφοιτοι) που θα υποβάλουν Αίτηση- Δήλωση για συμμετοχή στις Πανελλήνιες Εξετάσεις  ημερησίων ΓΕΛ  έτους 2017.


2. ΄Ενα αρχείο με τον Πίνακα  των πανελλαδικώς Εξεταζομένων  Μαθημάτων και των Μαθημάτων Αυξημένης Βαρύτητας ανά Επιστημονικό Πεδίο που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους υποψήφιους.

Υπενθυμίζεται ότι η προσθεμία υποβολής της Αίτησης- Δήλωσης λήγει την  Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017 , που είναι πάρα πολύ σύντομα και δημιρουγεί προβλήματα στους υποψήφιους εν όψει και των σχολικών εκδρομών. Για το λόγο αυτό και η ΟΛΜΕ έχει ζητήσει παράταση της προθεσμίας, αλλά δεν έχει υπάρξει μέχρι τώρα κάποια αντίδραση από το Υπουργείο Παιδείας.

Στο  επισυναπτόμενο έγγραφο των οδηγιών υπάρχει η παραπομπή στο Dropbox, όπου έχουμε ανεβάσει τα αρχεία με τις βάσεις του 2016 ανά Επιστημονικό Πεδίο στο Μηχανογραφικό του 2017, όπως θα διαμορφωθεί με τις αλλαγές ή ανακοινώσεις αλλαγών, τις οποίες έχουμε συμπεριλάβει στα αρχεία αυτά [2  νέα και μοναδικά πανεπιστημιακά τμήματα Τουρισμού, τα 9 τμήματα ΤΕΙ  που είχαν χαρακτηριστεί ως μεταβατικά με το σχέδιο "ΑΘΗΝΑ" και θα καταργούνταν και που επανέρχονται στο Μηχανογραφικό από φέτος και επισήμανση  για την αναμενόμενη ψήφιση του άρθρου 58 του  Ν/Σ του Υπουργείου Ναυτιλίας για την εισαγωγή σπουδαστών στις Σχολές του Λιμενικού Σώματος με Πανελλήνιες Εξετάσεις κτλ).
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ &
ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
ΜΙΝΩΟΣ 3 (ΣΤΕΝΟ ΔΕΗ) - ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ
ΤΗΛ. 2671 026374
Δημήτρης Ζαβιτσιάνος  ΠΕ02
Κατερίνα Πετρούτσου   ΠΕ04
   Σύμβουλοι ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ