Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΕΡΩΤΗΣΗ ΄΄ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΘΕΛΗΣΗ΄΄ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΧΑΝΔΡΗ

ΑΝΘΗΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ
Επικεφαλής Παράταξης Κέρκυρα 01/02/2017
Αντιπρόεδρος Περιφ. Συμβουλίου ΠΡΟΣ
 Τηλ 6974797220
                                     1.        Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

                Κο Θεόδωρο Γαλιατσάτο
                                   
                                                    2.    Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κέρκυρας
  3.    Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου
Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η
   Κύριε  Περιφερειάρχα:

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο στις  22 Ιανουαρίου η Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Κα Πανδή, όταν τοποθετήθηκε στην πρότασή μας που αφορούσε την δωρεά του εξοπλισμού των ξενοδοχείων Χανδρή,  μας ενημέρωσε ότι με εντολή σας όλος ο εξοπλισμός θα παραμείνει Κέρκυρα και θα διανεμηθεί στην Κέρκυρα.

  Αυτή η τοποθέτηση είναι καταγεγραμμένη στα πρακτικά του περιφερειακού Συμβουλίου. 
Προσφάτως μας αναφέρθηκε από πολίτες  ότι νταλίκες φορτώνονται και φεύγουν εκτός Κέρκυρας. Επιθυμούμε να μας ενημερώσετε εγγράφως  αν αληθεύουν οι καταγγελίες, τι άλλαξε στην θέση σας όπως αυτή διατυπώθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο, τι εξοπλισμός φορτώθηκε αναλυτικά  και που στάλθηκε αυτός.   Επιπροσθέτως ενημερώστε μας  αν συστήθηκε η διαπαραταξιακή  επιτροπή για την οποία δεσμεύτηκε ο Περιφερειάρχης και να μας δώσετε την απόφαση σύστασής της. 
  Η παράταξη μας, σας ρωτάει αν θα φέρετε στο προσεχές Περιφερειακό Συμβούλιο την αποδοχή της δωρεάς και αν θα μας ενημερώσετε αναλυτικά για τα αντικείμενα που μας δώρισαν οι επιχειρήσεις. 
Η παραπάνω διαδικασία εκτός του ότι διασφαλίζει την νομιμότητα των ενεργειών της αποδοχής,  δίνει και την δυνατότητα να ενημερωθούν οι διάφοροι φορείς που επιθυμούν να αιτηθούν εξοπλισμό , να γνωρίζουν τι ακριβώς περιλαμβάνει ο εξοπλισμός που μας δώρισαν.
    Η παραπάνω σε ότι μας αφορά είναι ΕΡΩΤΗΣΗ και θα πρέπει να μας απαντηθεί εγγράφως όπως ο εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας του περιφερειακού Συμβουλίου προβλέπει.
                                                               
                                                              Για την παράταξη
                                                               Χρήστος Κ. Ανθης