Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ: “Πάνε να μας πάρουν και το Καρναβάλι απο το Ληξούρι”!




<<…..γιατί τα ‘σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά…>>
Έχουνε περάσει αρκετές μέρες από τότε που τα φίλια στο Μέγαρο ΜΜΕ, έβγαλαν την είδηση ότι << η κεντρική παρέλαση του Αργοστολιού, θα γίνει φέτος την Κυριακή>> Και τεχνηέντως δεν γράφουν την ημερομηνία, αλλά εννοούν την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου.


Ένας ομολογουμένως πολύ έξυπνος τρόπος (να πάρουν πρώτα ανεπίσημα τις αντιδράσεις) για να περάσουν την απόφαση του προέδρου της ΚΕΔΗΚΕ, (για να βοηθήσει τα μαγαζιά του Αργοστολιού, λες και το Ληξούρι έχει κοτέτσια) γιατί υπήρχαν μέλη της ΚΕΔΗΚΕ που δεν είχαν ιδέα, και μάλιστα έλεγαν ότι ήταν πλάκα…

Η μόνη πλάκα τελικά, είναι αυτή που κάνει το Μέγαρο στο Ληξούρι, και μας κάνει εντύπωση που αν εξαιρέσεις κάποια μεμονωμένα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κανένας άλλος (σύλλογος, σωματείο, καρναβαλική επιτροπή Ληξουρίου κ.τ.λ) δεν λέει τίποτα, φόβος, ιδιοτέλεια, ωχαδερφισμός, και υποτέλεια!

Πάει σιγά σιγά και με σύμμαχο την σιωπή μας να μας πάρουν και το καρναβάλι από το Ληξούρι, όπως μας πήραν και τόσα άλλα…. Τσάμπα λοιπόν τα περίπτερα (οι επαγγελματίες θα τα πληρώσουν) της καρναβαλούπολης….. Τσάμπα και οι υποσχέσεις ότι το καρναβάλι θα γίνετε στο Ληξούρι, και οι εκδηλώσεις των εορτών στο Αργοστόλι! Δεν πειράζει (κύριοι) σας μάθαμε πια, η εμπάθεια σας με το Ληξούρι είναι γνωστή!!!!!!!!!!!

 Δύο πράγματα μόνο έχουμε να σας πούμε, το καρναβάλι πηγάζει από τον λαό, το χιούμορ του, το ταπεραμέντο του και την όρεξη του για ζωή, τίποτα από όλα αυτά δεν έχετε.- το μόνο που έχετε είναι επιχειρηματικό δαιμόνιο (χα χα χα) αλλά στην προκειμένη περίπτωση θα πέσει έξω, γιατί αν το καρναβάλι το κάνατε όπως πέρυσι το μεσημέρι του Σάββατου, θα είχατε και 100 Ληξουριώτες στο Αργοστόλι, όπως είμαστε πέρυσι, φέτος??? Θα είναι μόνο Αργοστολιώτες που θα τους είχατε ούτος η άλλος… άρα????

Μόνο ζημιά στο Ληξούρι προσπαθείτε να κάνετε, και μην τολμήσετε να μας πείτε τοπικιστές επειδή έχουμε την οξυδέρκεια να ερμηνεύουμε τις αγνές και αθώες προθέσεις σας… αλλά οι Αργοστολιώτες δεν τσιμπάνε, σας μάθανε και θα έρθουν για διασκέδαση στο Ληξούρι, όπως και εμείς κάναμε στις γιορτές, και παρά τα έργα ήρθαμε να διασκεδάσουμε στο Αργοστόλι. Θα σας μείνει μόνο η εμπάθεια, η κακία και μια θερμή…. υποδοχή όταν θα έρθετε στο Ληξούρι για να κάτσετε στους επίσημους και να απολαύσετε τους υπηκόους του βασιλείου σας… Εκτός όμως από του υπηκόους, υπάρχουν στο Ληξούρι θύλακες αξιοπρέπειας στους επαγγελματίες που παλεύουν όλες τις αντιξοότητες, αλλά και στην νεολαία, που για άλλη μια φορά θα σας δώσουν την απάντηση! Καλή επιτυχία στο καρναβάλι ΣΑΣ, και καλύτερη στο ΔΙΚΟ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΔΟΥΛΩΤΟΙ ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ