Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ / ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Στο Παρίσι συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία και θα διαρκέσει μέχρι και τις 26 Φεβρουαρίου 2017 η ομαδική έκθεση MIGRARTION- Τέχνη και Μετανάστευση, που διοργανώθηκε από την Melkart Gallery Paris στον περίφημο εκθεσιακό χώρο Espace Christine Peugeot, με τη συμμετοχή διεθνών καλλιτεχνών. 

Στην σημαντική αυτή έκθεση συμμετέχει και ο  Κώστας Ευαγγελάτος με συνθέσεις του όπως η μεγάλη "Αρχαική παρέλαση". Παράλληλα στα πλαίσια της έκθεσης γίνονται καλλιτεχνικές δράσεις-performance με τίτλο MIGRACTIONS.
Στην Αθήνα ο καλλιτέχνης συμμετείχε τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο σε εκθέσεις που διοργάνωσε ο Όμιλος για την Ουνέσκο Πειραιώς και Νήσων και η Ένωση καλλιτεχνών και λογοτεχνών  Ηλιούπολης "Το εργαστήρι", στο Ξενοδοχείο Hilton, στο Πολιτιστικό Κέντρο Π.Φαλήρου "Φλοίσβος" και στον Δήμο Υμηττού-Δάφνης, που ολοκληρώθηκε στις 22 Φεβρουαρίου.
Ιδιαίτερα θετική εντύπωση προξένησαν στους λογοτεχνικούς κύκλους τα ποιήματα που έγραψε για τους πρόσφυγες, με τίτλο: "Έκτακτο ανακοινωθέν-Οι πρόσφυγες θα ζούνε στα μουσεία" και "Η αρχή", τα οποία δημοσιεύτηκαν μαζί με άλλα του ποιήματα στην ετήσια έκδοση της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών "Λογοτεχνική Χρονιά 2017".
Επίσης στην αποκριάτικη συνεστίαση της Εραλδικής και Γενεαλογικής Εταιρείας Ελλάδος που έγινε με επιτυχία στο εντευκτήριο του Συλλόγου των Αιγυπτιωτών στην Αθήνα παρουσιάστηκε η νέα έκδοση του "Louis D' Est", ένα βιωματικό αφήγημα του για τον σκύλο του Λούη, που έχει κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις "Αιγιαλός" της Κεφαλονιάς. Στην εκδήλωση δημοπρατήθηκε ένα  αντίτυπο του βιβλίου, με πρωτότυπο σχέδιο για την ενίσχυση της Εταιρείας!! Το αφήγημα έχει συγκινήσει φιλότεχνους και ζωόφιλους... 
Θερμές ευχές στο πνεύμα της Αποκριάς !!