Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Η Pregame της 13ης αγωνιστικής στην Α' κατηγορία. Κυριακή 19/2και ώρα 15.00 Σάμη-Φωκάτα, στο Δημ. γήπεδο Καραβομύλου.

Με τους τέσσερις αγώνες του προγράμματος θα συνεχιστεί, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο για τις ομάδες της κορυφής, όσο και της "ουράς".

Για να δούμε για ποιες ομάδες θα είναι "τυχερό" το 13 και ποιες θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν!!
Τέσσερα παιχνίδια λοιπόν με αρκετό βαθμολογικό ενδιαφέρον, τόσο στην "μάχη" της 4αδας, όσο και για τις ομάδες, αυτές που παλεύουν για την σωτηρία τους.
Η αγωνιστική ανοίγει την αυλαία της το Σάββατο 18/2, πρωί με τα ένα από τα τέσσερα ματς του προγράμματος. Στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων και Θα ολοκληρωθεί την επόμενη ημέρα, Κυριακή 19/2 το απόγευμα, με τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής, σε Κεραμειές, Φαρακλάτα και Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι.
Ας δούμε παρακάτω τι μπορούμε να περιμένουμε από μια αγωνιστική που σίγουρα θα φέρει ανακατατάξεις σε κορυφή και ουρά. Ακόμη και να κρίνει την πρωτιά!
Το πρωί του Σαββάτου στις 11:00, στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, τα Διλινάτα, μετά το ρεπό της περασμένης αγωνιστικής, επανέρχονται στην αγωνιστική δράση και φιλοξενούν τον ουραγό Οδυσσέα Ιθάκης σε ένα παιχνίδι που είναι το μεγάλο φαβορί.
Η 13η αγωνιστική του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Α’ τοπικής κατηγορίας,  ολοκληρώνεται την Κυριακή το απόγευμα στις 3 μ.μ.,  με τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια. 
Στις Κεραμειές θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι, μεταξύ της περυσινής πρωταθλήτριας Εικοσιμίας και του πρωτοπόρου, αήττητου Παλληξουριακού, το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στο πρωτάθλημα ή και να κρίνει την πρωτιά.
Το σίγουρο είναι ότι θα διεξαχθεί ένα μεγάλο και αμφίρροπο παιχνίδι, ενώ οι "μάχες" αναμένονται μεγάλες μέχρι το τελευταίο λεπτό!
Την ίδια ώρα στον Άγιο Αντώνη, ο Εθνικός Κεφαλονιάς φιλοξενεί τον Παγκεφαλληνιακό, με τις δυο ομάδες να "καίγονται" για τους βαθμούς για το δικό τους λόγο η κάθε μια ξεχωριστά.
Τέλος επίσης την ίδια ώρα στον Καραβόμυλο, η Σάμη θέλει να κάνει "ποδαρικό" στο ανακαινισμένο γήπεδο της, μετά το κύπελλο  και για το πρωτάθλημα, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, όπως είναι τα Φωκάτα που θα αγωνιστούν για το καλύτερο, με στόχο για τη συνέχεια ένα καλό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη.
Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει η Πρόοδος Ιθάκης.


Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους


α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο 18-2-2017   ώρα:  11:00
Ε.Α.Κ./Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Α.Ο. Διλινάτα - Π.Α.Ο. Οδυσσέας
Θανάσης
Στάθης
Σούλα Ε.
Μαγουλάς Σπ.
2.
Κυριακή 19-2-2017   ώρα:  15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. Εικοσιμίας – Παλληξουριακός
Μαγουλάς
Σπύρος
Καραίσκος Απ.
Κομητόπουλος Π.
3.
Κυριακή  19-2-2017   ώρα:  15:00
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
 Α.Ο. Εθνικός - Παγκεφαλληνιακός
Θανάσης
Στάθης
Μυρσίνιας Γ.
Μιχαλιτσιάνου Χ.
4.
Κυριακή  19-2-2016   ώρα:  15:00
Δημοτικό Καραβομύλου
Α.Ο. Σάμης - Α.Ο. Φωκάτα
Ματιάτος
Διονύσης
Καπογιαννόπουλος Ι.
Βλάχου 
Συνέχεια ΕΔΩ