Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Ε.Α.Σ. : Βεβαίωση Εφορίας Αγροτικών Επιδοτήσεων


Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης υπενθυμίζει ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού Πληρωμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Υ.Α.Α.Τ.) αναρτήθηκαν οι βεβαιώσεις για τις Αγροτικές Επιδοτήσεις των δικαιούχων ντόπιων Παραγωγών του φορολογικού έτους 2016 για την Εφορία και μπορούν πλέον να την εκτυπώσουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση : https://tax-attestation.opekepe.gr/.

Τονίζεται ότι, η εν λόγω βεβαίωση εκτυπώνεται αποκλειστικά για πληροφοριακούς λόγους αφού τα ποσά θα είναι προσυμπληρωμένα στο έντυπο Ε1 για τις φορολογικές δηλώσεις έτους 2017.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση κάθε Κεφαλλονίτης και Θιακός Ελαιοπαραγωγός, Αμπελουργός, Μελισσοκόμος, Αιγοπροβατοτρόφος, Αγελαδοτρόφος, Χοιροτρόφος, Πτηνοτρόφος, Δενδροκαλλιεργητής, Κηπευτικοπαραγωγός και Ψαράς, δικαιούχος Αγροτικών Επιδοτήσεων μπορεί να προσέρχεται στο πιστοποιημένο, από το Υ.Α.Α.Τ. για την Περιφέρεια Κεφαλονιάς & Ιθάκης, Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) που λειτουργεί καθημερινά (8:00-16:00) στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι.
                        Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης