Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Συστηματικοί αστυνομικοί έλεγχοι για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας


Συνελήφθησαν (12) άτομα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, για διάφορα αδικήματα
Στο πλαίσιο καθημερινών ελέγχων που πραγματοποιούνται από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Κέρκυρας, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Λευκάδας,  για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας, συνελήφθησαν συνολικά (12) άτομα για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα τα τελευταία 24ωρα, από τις κατά τόπο αρμόδιες υπηρεσίες  συνελήφθησαν:
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, συνολικά τέσσερα άτομα, για αδικήματα που αφορούσαν, ρευματοκλοπή  κατοχή ναρκωτικών και οπλοκατοχή καθώς και άλλα αδικήματα.
Συγκεκριμένα δύο (2) υπήκοοι Αλβανίας, 29 και 34 ετών, συνελήφθησαν για κατοχή μικροποσοτήτων κάνναβης και μιας σιδερογροθιάς καθώς και δύο ημεδαποί, ηλικίας 42 και 51 ετών, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος και εκκρεμή καταδικαστική απόφαση, αντίστοιχα.
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, δύο ημεδαποί ηλικίας 60 και 40 ετών, για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις.
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, 50χρονος ημεδαπός για κατοχή ενός μαχαιριού. 
Από αστυνομικούς των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ και Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) στην Κέρκυρα, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 33 και 47 ετών, για παράτυπη παραμονή στη Χώρα και
Τέλος, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας στην Κεφαλονιά και του Τμήματος Τροχαίας Λευκάδας  , συνολικά τρία άτομα, δύο ημεδαποί ηλικίας 17 και 18 ετών και ένας 33χρονος υπήκοος Πακιστάν, για οδήγηση χωρίς δίπλωμα.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.