Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ:ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ



                        Αργοστόλι 14/03/2017



 Αρ. Πρωτ.  3196/1/14Α

Προς την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Δημοτικό Θέατρο «ΚΕΦΑΛΟΣ»

    

Κύριε Πρόεδρε και Μέλη του ΔΣ.

Όπως γνωρίζετε με την με αρ. πρωτ. 12/5.01.2017 επιστολή σας προς τον Ναυτικό Όμιλο Αργοστολίου, μας ανακοινώσατε, καθώς το κρίνατε αναγκαίο, την διενέργεια κάποιων εργασιών συντήρησης και αποκατάστασης στο δημοτικό κολυμβητήριο Αργοστολίου, πλην όμως κατόπιν της έναρξης τους και κατά την διάρκεια αυτών.


Στην ίδια σας επιστολή, μας γνωρίζετε και το λογικό συμπέρασμα στο οποίο ορθά φτάσατε, ότι δεν είναι δυνατόν να γίνονται οι προπονήσεις των αθλητών έως την ολοκλήρωση των έργων που όπως αναφέρετε είχαν σχεδιαστεί και δρομολογηθεί πριν αρκετό καιρό. Επίσης μας γνωστοποιήσατε, με τρόπο προφανώς γενικόλογο, ότι θα μας ενημερώσετε έγκαιρα για την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου.

Στην επιστολή μας προς την ΚΕΔΗΚΕ που έλαβε αρ. πρωτ. 3169/1/14Α/12.01.2017, είχαμε την ευκαιρία να σας γνωστοποιήσουμε τις πολύπλευρες και σοβαρότατες επιπτώσεις στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του σωματείου μας που επήλθαν από το κλείσιμο του κολυμβητηρίου. Οι παραπάνω συνέπειες φθάνουν έως το σημείο της απώλειας της δυνατότητας συμμετοχής αθλητών μας σε πανελλήνια πρωταθλήματα στα οποία είχαν αξιώσεις σημαντικών διακρίσεων για τους ίδιους αλλά και για το νησί μας.

Αντιμετωπίζοντας με κατανόηση την παραπάνω δυσχέρανση της λειτουργίας του σωματείου μας, έχοντας ως γνώμονα το γενικότερο καλό του τόπου και τη σπουδαιότητα των έργων καθώς είναι σχεδιασμένα να συμβάλουν στην βελτίωση της λειτουργίας του κολυμβητηρίου, σας ζητήσαμε, κατανοώντας από την δική σας πλευρά την δυσκολία της θέσης μας, να μας γνωστοποιήσετε το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των εργασιών, τουλάχιστον ως προς τον χρόνο ολοκλήρωσής και παράδοσης, προκειμένου να επανασχεδιάσουμε με τον αποτελεσματικότερο τρόπο την αγωνιστική πορεία του σωματείου μας, αλλά και να ενημερώσουμε τους πολυάριθμους ανήσυχους γονείς των αθλητών μας.

Στην παραπάνω επιστολή ουδέποτε μας απαντήσατε. Στις προσπάθειες προφορικής επικοινωνίας μας με τους εκπροσώπους της ΚΕΔΗΚΕ, συνεχώς επιχειρείτε να μας καθησυχάσετε μεταθέτοντας επανειλημμένα το χρονικό σημείο απόδοσης του κολυμβητηρίου στους αθλούμενους ανά εβδομάδα. Σημειωτέον ότι το κολυμβητήριο παραμένει κλειστό από τις 22.12.2016, δηλαδή για διάστημα μεγαλύτερο των δύο μηνών και οι γονείς των αθλητών μας είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένοι, τουλάχιστον με την έλλειψη επίσημης ενημέρωσής τους.

Παρακαλούμε, για πολλοστή φορά, να μας ενημερώσετε υπεύθυνα σχετικά με τις, κατά δική σας δήλωση, σχεδιασμένες και δρομολογημένες από καιρό εργασίες στο κολυμβητήριο, ποιος είναι και ο από καιρό σχεδιασμένος χρόνος ολοκλήρωσης τους. Στην περίπτωση δε που έχουν σημειωθεί καθυστερήσεις και έχουν εμφανισθεί δυσχέρειες σας γνωστοποιούμε ότι θέτουμε στην διάθεση του δήμου και της ΚΕΔΗΚΕ την πολύχρονη εμπειρία μας όσον αφορά τα κολυμβητήρια προκειμένου να υπερκερασθούν αυτές.

Δε δεχόμαστε όμως την πλήρη περιφρόνηση και απαξία ως προς τη μη  ενημέρωση μας  προφορικά ή εγγράφως.  Αποτελεί απαράδεκτο φαινόμενο και δεν ισχύει η οποιαδήποτε δικαιολογία.

Για το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

  Ο Πρόεδρος               Η Γεν. Γραμματέας

Λ. Νιφοράτος             Αλ. Μωραϊτου