Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Κυριε Παριση ...ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΑΓΡΟΣΤΟΛΙ !!!

Με χαρα μας ενημερωθηκαμε για την αποφαση -προταση του αντιπεριφερειαρχη Κυριου Δρακουλογκωνα Παναγη για την κατασκευη σχολικου συγκροτηματος του Λυκειου Ληξουριου στην περιοχη Αγιος Αντωνης στον χωρο του δημοτικου σταδιου ,χωρος που μεχρι πριν μερικους μηνες η δημοτικη αρχη του Αλεξανδρου Παριση σκοπευε να κατασκευασει ΝΤΑΜΑΡΙ με σκοπο να επεξεργαζονται ΟΛΑ τα μπαζα του νησιου !!!!

Καμαρωσαμε επισης την δημοτικη αρχη να τρεχει ιδρωνοντας να καρπωθει το εργο - την ιδεα και να δηλωσει οτι χωροθετει το σχολειο στο χωρο αυτο ανακοινωνοντας ''ακομη ενα μεγαλο τους εργο'' ...
Μεχρι λεει να ξεκινησει το σχολειο θα εγκαταστησει τον Σπαστηρα του Νταμαριου ωστε να επεξεργαστουν τα μπαζα που ειναι ηδη εκει αλλα και αυτα που θα προκυψουν απο το εργο των Λεγαταδων !
ΚΑΙ ΟΟΟΟΛΗ συσωμη η παραταξη ''ισχυρη'' Κεφαλλλλονια ψηφισε ''ΝΑΙ'' .Θα αφησω εξω λοιπον αυτους που τους κοβει τα αντερα οτι θα γινει σχολειο ,επιτελους, στο Ληξουρι , θα αφησω εξω τους ''προθυμους'' και τους ''χρησιμους ηλιθιους'' της δημοτικης αρχης που ολο ''ΝΑΙ'' ψηφιζουν σε οτι και να τους δωσουν κανοντας κιολας '''ΜΠΕΕΕ''' απο χαρα, αλλα και τους πονηρους ΚΑΙ θα απευθυνθω στον Δημαρχο ''μας'' ....
Κυριε Παριση ....ΟΣΟ δεν αδειοδοτεις εναν αλλο χωρο στην Κεφαλονια για τα σχεδια σου , το ειπαμε ΜΙΑ φορα ..ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΑΓΡΟΣΤΟΛΙ !!!
Οσο αφορα τους μηχανικους και αλλους παπαγαλους του δημου που ξεσηκωνουν τους Λεγαταδες εναντιον μας οτι και καλα δεν αφηνουμε να ερθουν τα μπαζα εδω οποτε ΔΕΝ θα γινει το εργο στα Λεγατατα, τους προτεινω να πανε τα μπαζα εκει που πηγαν και τα μπαζα απο αλλα εργα , Λιμανι, παραλιακος δρομος... στον ΑΓΙΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ που εφτιαξαν λιμανι νυχτα και στον ΜΕΡΣΙΑ σε οικοπεδα παραθαλασια ''γνωστων'' μας !!
Αθανατε Βαγγελη Κακουγια που μπαζωνες τα χωραφια σου μην στα παρει η θαλασσα !!!
Κυριε Δρακουλογκωνα σας ευχαριστουμε για την προταση σας οπως και το οτι ΔΕΝ θα δωσετε αδεια λειτουργιας για ΝΤΑΜΑΡΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ και ξερουμε οτι θα εισαστε στο πλευρο μας μεχρι να τελειωσει η ομηρια μας απο αυτην την Δημοτικη Αρχη !!
Κατοικοι Αγιου Αντωνιου και πολλοι κατοικοι Ληξουριου.
Με τιμη Περδικης Σπυρογιαννης !!