Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ [ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΣ] ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ:ΓΙΟΡΤΗ ΒΙΒΛΙΟΥ 2017

      ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ
          [ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΣ]
 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Διευθύντρια και το  Εφορευτικό Συμβούλιο  της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης σας προσκαλούν στη ΓΙΟΡΤΗ ΒΙΒΛΙΟΥ 2017, που διοργανώνουν την Κυριακή,  30 Απριλίου 2017, και ώρα 8.00 μ.μ. στον υπαίθριο χώρο της Βιβλιοθήκης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου (2 Απριλίου) και την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ   ΤΗΣ  ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

·        Ομιλία με προβολή διαφανειών από τη φιλόλογο του Πετριτσείου Λυκείου Ληξουρίου  Φοίβη  Ρίζου,  με τίτλο «Το Βιβλίο παράθυρο στον κόσμο», και ανάγνωση λογοτεχνικών αποσπασμάτων από μαθήτριες του Λυκείου.

·        Μουσικό πρόγραμμα με τον  Αποστόλη Μουρελάτο και τον Μάκη   Καμινάρη.

·        Παρουσίαση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος για τα Δημοτικά Σχολεία «Οι λέξεις που κρύφτηκαν στα φατνώματα. Ένα βιβλίο αφηγείται...». Κείμενο - Φύλλα Εργασίας: Ηλίας Τουμασάτος, Εικονογράφηση: Ελβίρα Στρατιώτη.

·        Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργεί στον ίδιο χώρο Έκθεση  Βιβλίου.

·        Θα παρατεθεί μπουφές.

Με   εκτίμηση

        ΘΕΟΔΩΡΑ  ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΥ                                                                               ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΑΤΟΣ 

 

                   Διευθύντρια                                                                                                                Πρόεδρος Εφορ. Συμβουλίου

 Ιακωβατείου  Βιβλιοθήκης                                                                                                Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης