Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ, ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ «ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ 2017»

     Οι Πανελλαδικοί Αγώνες Στίβου «ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ 2017» αποτελούν κορυφαίο αθλητικό γεγονός για την Κεφαλονιά. Στο Δημοτικό Στάδιο Αργοστολίου «Ανδρέας Βεργωτής» το Σάββατο 29 Απριλίου, αξίζει να παρευρεθούμε όλοι, μικροί και μεγάλοι, να γεμίσει το γήπεδο όπως παλιά, που κανείς δεν έχανε το αθλητικό θέαμα των υψηλών επιδόσεων του Στίβου.

      Αναμένονται περισσότεροι από 120 αθλητές από 20 σωματεία από όλη την Ελλάδα που θα αγωνιστούν μαζί με τους Κεφαλονίτες αθλητές.
      Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλονιάς στέκεται δίπλα σε κάθε αθλητική διοργάνωση και προσπάθεια, πόσο μάλλον όταν υπάρχουν σωματεία σαν την Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλονιάς (ΓΕΚ). Η ΓΕΚ είναι ο πυρήνας των Αγώνων , το ιστορικό αυτό αθλητικό σωματείο του νησιού μας που φέτος έχει εορταστική επέτειο 30 χρόνων δράσης.
       Η ψυχή της ΓΕΚ είναι οι ακούραστοι Κεφαλονίτες καθηγητές Φυσικής Αγωγής Μεταξάς Νίκος, Μεταξάς Διονύσης και Μεταξάς Βασίλης οι οποίοι από αθλητές της ΓΕΚ, έγιναν προπονητές, διατήρησαν και εξέλιξαν το σωματείο.
                Συγχαίρουμε τους αδελφούς Μεταξά για το έργο τους αλλά και για την προσπάθεια που κατέβαλαν τα τελευταία χρόνια για την αναβίωση των Αγώνων «ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ».
        Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. θέλοντας να ενισχύσει τον κλασσικό αθλητισμό, εξασφάλισε στρώμα ολυμπιακών προδιαγραφών για το άθλημα του άλματος εις ύψος όπου αναμένεται μεγάλος ανταγωνισμός και επιδόσεις. Αξίζει να τονίσουμε ότι στο άθλημα αυτό και οι Κεφαλονίτες αθλητές έχουν πετύχει μεγάλες επιδόσεις σε πανελλήνιο επίπεδο.
         Κάθε χρόνο τα «ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ» αποκτούν όλο και περισσότερο την εμβέλεια που τους αξίζει και φέτος τους αγώνες θα καλύψει η ΕΡΤ.
         Ευχόμαστε όλοι οι παλιοί αθλητές της ΓΕΚ , οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής, οι φίλοι του αθλητισμού και οι πολίτες, οι γονείς με τα παιδιά τους να παρευρεθούν στο γήπεδο Αργοστολίου το απόγευμα του Σαββάτου για να χειροκροτήσουμε τις προσπάθειες των αθλητών και των     προπονητών.
          Καλή Επιτυχία στους Αγώνες Στίβου «ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ 2017».
                                                                        
                                                                                          Με εκτίμηση
                                                                             Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
Ε.Σ. Πολιτισμού - Αθλητισμού - Νέας Γενιάς

                                                                                  
                                                                                  Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης