Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Ε. Α. Σ. : Δηλώσεις για Αγροτικές Επιδοτήσεις 2017

    Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης γνωστοποιεί στους ντόπιους Ελαιοπαραγωγούς,  Αμπελουργούς, Κτηνοτρόφους, Μελισσοκόμους, Κηπευτικοπαραγωγούς και Δενδροκαλλιεργητές και Ψαράδες (κατά κύριο επάγγελμα Αγρότες και μη) ότι, βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής των φετινών Δηλώσεων για τις Αγροτικές Επιδοτήσεις.

   Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, εφόσον δεν υπάρχουν αλλαγές από πέρσι, είναι : ο  εξαψήφιος κωδικός υποβολής αίτησης μέσω Taxis, το Ε9 και το Μητρώο Αιγοπροβάτων εάν δεν παρακολουθείται ολοχρονικά από τον Ε.Α.Σ
    Εξυπακούεται ότι, ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης  με το πιστοποιημένο από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Κέντρο Υποδοχής Δηλώσεων Αγροτικών Επιδοτήσεων που ολοχρονικά λειτουργεί (8:00–16:00) στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα στη Λεωφόρο Αντώνη Τρίτση 1 στο Αργοστόλι, (τηλ. 26710 – 22927, email egs_kef@otenet.gr) εξυπηρετεί όλους ανεξαιρέτως τους Παραγωγούς σε επίπεδο Νομού ώστε, να ολοκληρωθεί η διαδικασία με τον καλύτερο τρόπο.
    Ως γνωστόν, ο Ε.Α.Σ. διαθέτει ολοκληρωμένο αρχείο για την υποβοήθηση των ντόπιων δικαιούχων Παραγωγών επί όλων των Μέτρων Αγροτικής Ανάπτυξης όπως, Βασική Επιδότηση, Πρασίνισμα, Εξισωτική, Μεταβίβαση Δικαιωμάτων, Επιδότηση Γάλακτος, Βοσκοτόπια, Βιολογική Γεωργία & Κτηνοτροφία, Επιδότηση Αγροτικού Πετρελαίου, Επιδοτούμενες Σπάνιες Ζωικές Φυλές καθώς και Επιδοτούμενα Σχέδια Βελτίωσης, κλπ.
    Υπενθυμίζεται ότι, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ΠΑΛΛΙΚΙΣΙΑΝΩΝ  Παραγωγών συνεργεία του Ε.Α.Σ. θα βρίσκονται στο Δημοτικό Κατάστημα Ληξουρίου (πλησίον Ι. Ναού Αγ. Νικολάου Μηνιατών, πρώην Αγροτική Τράπεζα Ληξουρίου) από ΤΕΤΑΡΤΗ  19 έως και ΣΑΒΒΑΤΟ  29  ΑΠΡΙΛΙΟΥ  από 8 πρωί έως 4 απόγευμα.
Επιπλέον, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Παραγωγών  ΠΥΛΑΡΟΥ,  ΣΑΜΗΣ  και  ΕΡΙΣΟΥ συνεργεία του Ε.Α.Σ. θα βρίσκονται στο γραφείο πρώην Κοινότητας  Μακρυωτίκων Πυλάρου  από ΤΕΤΑΡΤΗ  2  έως ΣΑΒΒΑΤΟ  6  ΜΑΙΟΥ από 8 πρωί έως 4 απόγευμα.
     Τονίζεται ότι, ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης αναγνωρίζεται από τους ντόπιους Παραγωγούς οι οποίοι για κάθε τους ανάγκη εμπιστεύονται τον Ε.Α.Σ. γεγονός που αποδεικνύει την διαχρονική σταθερή σχέση αξιοπιστίας και συνέπειας που έχει δημιουργηθεί.  Ο  Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης  ΗΤΑΝ,  ΕΙΝΑΙ  και  ΘΑ  ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ πάντα δίπλα σε όλους τους ντόπιους Παραγωγούς προσφέροντας σύγχρονες και καινοτόμες υπηρεσίες, με άξονα τις πραγματικές ανάγκες τους.
                                       Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης