Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

«Σχετικά με Ν 4369/2016 για την Αξιολόγηση »

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Αργοστόλι 28/04/2017
ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Θέμα : «Σχετικά με Ν 4369/2016 για την Αξιολόγηση »
Ο σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμου Κεφαλονιάς σε τακτική συνεδρίαση του την Πέμπτη 27 Απριλίου , συζήτησε το θέμα του Νόμου 4369/2016 που αφορά την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων και κατά πλειοψηφία αποφάσισε τα παρακάτω :

Ο σύλλογος Δημοτικών υπαλλήλων Δήμου Κεφαλονιάς συμμετέχει στην
ΑΠΕΡΓΙΑ - ΑΠΟΧΗ από την διαδικασία αξιολόγησης σε όλα τα επίπεδα των Δημοσίων Υπαλλήλων που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ στην οποία συμμετέχει και η ΠΟΕ – ΟΤΑ .
Η προωθούμενη αξιολόγηση, δεν έχει καμιά σχέση με την ανάγκη για επιστημονική, τεχνική, επαγγελματική στήριξη των Δημοσίων Υπαλλήλων, δεν έχει ως στόχο να γίνουν καλύτερες, πιο σύγχρονες και ποιοτικές οι Δημόσιες Υπηρεσίες. Με τον Ν4369/2016 η αξιολόγηση συνδέεται με τον μισθό, τη συρρίκνωση του δημοσίου τομέα, την κινητικότητα και μπορεί να οδηγήσει σε απολύσεις.
Με τη ρομφαία της αξιολόγησης επιδιώκεται ο πειθαναγκασμός και η υποταγή των εργαζομένων στην αντιλαϊκή πολιτική και τις αντιδραστικές αναδιαρθρώσεις στο Δημόσιο. Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Κεφαλονιάς αναλαμβάνει την ευθύνη να συγκεντρώσει τα έντυπα αξιολόγησης που θα αποσταλούν στους εργαζόμενους και τα ίδια να τα επιστρέψει στις αρμόδιες διοικητικές αρχές.
Συναδέλφισσες – οι , οφείλουμε να το παλέψουμε όλοι μαζί!! Με συλλογικό αγώνα και πάλι να αποτρέψουμε να προχωρήσει η προσχηματική διαδικασία της αξιολόγησης από την διοικητική ιεραρχία.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ιωάννης Μικελάτος                                               Σταματούλα Τσιμάρα