Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κεφαλληνίας και Ιθάκης συγχαίρει όλα τα συμμετέχοντα σχολεία που έλαβαν μέρος στους σχολικούς αγώνες


Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κεφαλληνίας και Ιθάκης συγχαίρει όλα τα συμμετέχοντα σχολεία που έλαβαν μέρος στους σχολικούς αγώνες Καλαθοσφαίρισης – Πετοσφαίρισης – Ποδοσφαίρου και Στίβου που διεξήχθησαν στο Νομό μας κατά τη διεξαγωγή της  Α΄ Φάσης Πανελληνίων Σχολικών Αγώνων  σχ. έτους 2016-2017.


Μετά την ολοκλήρωση της Α΄ Φάσης (σε επίπεδο Νομού) ανακηρύχθηκαν νικητές:

Καλαθοσφαίριση Αγοριών :                ΓΕΛ Ληξουρίου

Καλαθοσφαίριση Κοριτσιών :             ΓΕΛ Ληξουρίου

Ποδόσφαιρο :                                      ΓΕΛ Κεραμειών

Πετοσφαίριση Αγοριών :                    ΓΕΛ Ληξουρίου

Πετοσφαίριση Κοριτσιών :                  ΓΕΛ Ληξουρίου.

Ιδιαίτερα συγχαίρουμε τους :

α) την ομάδα πετοσφαίρισης αγοριών του ΓΕΛ Ληξουρίου που ανακηρύχθηκε Πρωταθλήτρια της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Επισημαίνουμε ότι επιτυχία σε αυτό το επίπεδο σχολικών αγώνων πραγματοποιείται για πρώτη φορά από σχολείο του Νομού μας.

β) την μαθήτρια Κρούσσου Άννα του 1ου ΓΕΛ Αργοστολίου που προκρίθηκε στο άλμα εις ύψος στη Γ΄ Φάση Πανελληνίων Σχολικών Αγώνων Στίβου σχ. Έτους 2016-2017.

γ) το μαθητή Σιδέρη Ευάγγελο του 1ου ΓΕΛ Αργοστολίου που συμμετείχε στην Πανελλήνια Φάση Σχολικών Αγώνων Κωπηλασίας σχ. Έτους 2016-2017.

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές καλή επιτυχία για τη συνέχεια των αγώνων, καλή πρόοδο και ευόδωση των προσπαθειών τους σε κάθε επίπεδο.

Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για τη διεξαγωγή των αγώνων αυτών.

Από την Ο.Ε.Σ.Α.Δ Κεφαλληνίας

 ΦΩΤΟ