Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΦΤΩΧΙΑ , ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ…

ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ  & ΙΘΑΚΗΣ

    Για μια ακόμα φορά η σημερινή κυβέρνηση αθετώντας κάθε τι από τις υποσχέσεις της και τα παλικαρίσια προεκλογικά της λόγια προωθεί νομοσχέδιο το οποίο εμπεριέχει το πολυσυζητημένο ειδικό μισθολόγιο . Η κατάργηση επιδομάτων θα δώσει άλλο ένα οικονομικό ράπισμα στους αστυνομικούς .

Συμπληρώνοντας σχεδόν μια δεκαετία στην χώρα μας ,οι περικοπές από την μια και η φορολογία από την άλλη έχουν ρημάξει κάθε αστυνομικό εργαζόμενο. Τα τελευταία χρόνια δε οι περικοπές και η φορολογία γιγαντώθηκαν .
Αυτός ο κατήφορος πρέπει να σταματήσει , αυτές οι συνταγές οδηγούν στον Οικονομικό θάνατο , ότι κεκτημένο είχαμε χάθηκε , ότι κεκτημένο είχαμε χάθηκε, ότι κεκτημένο είχαμε χάθηκε, ότι κεκτημένο είχαμε χάθηκε, η διαβίωση μας παύει να είναι αξιοπρεπείς , , η διαβίωση μας παύει να είναι αξιοπρεπείς , η διαβίωση μας παύει να είναι αξιοπρεπείς .

Η φωνή μας αυτή την φορά πρέπει να είναι δυνατή , να φτάσει ψηλά και να έχει αποτέλεσμα …..εμείς θα την προκαλέσουμε ….

Απαιτούμε

Η κυβέρνηση να αντιληφθεί την πραγματικότητα και να αναλάβει επιτέλους στάση ευθύνης απέναντι στους ένστολους . Ο αστυνομικός που εργάζεται με τίμημα την ίδια του την ζωή , δεν μπορεί να έχει τέτοιου είδους αντιμετώπιση.

Είμαστε δίπλα στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων και στηρίζουμε τους αγώνες της.

Αργοστόλι 16/05/2017
Ο πρόεδρος                                                   ο Γραμματέας
Γρηγοροπουλος Κων/νος                            Πασχάκης Δημήτριος