Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Θεόδωρος Φλωράτος προς Δημ. Αρχή:"Δεν ξαναψηφίζω καμία δημοτική δαπάνη, όσο δεν επιλαμβάνεστε της πεζογέφυρας, Σάμης - Καραβομύλου"

Στο τελευταίο Δημ. Συμβούλιο που έγινε την περασμένη εβδομάδα στο Αργοστόλι, η Δημοτική Αρχή, έφερε προς ψήφιση, δαπάνη 26.000 Ευρώ, για εξωτερικό φωτισμό και ανάδειξη κατά τις νυκτερινές ώρες, του παλιού Δημαρχείου Αργοστολίου, του νέου Δημαρχείου και τμήματος του κτηρίου της Αντιπεριφέρειας, που ανήκει στον Δήμο.
Ο Δημ. Σύμβουλος Σάμης, με την παράταξη "Ανεξάρτητη Κεφαλονιά", Θεόδωρος Φλωράτος, θεωρώντας, άσκοπη και περιττή την δαπάνη αυτή, όταν μάλιστα, ο παραλιακός της Σάμης - Καραβομύλου, είναι "κομμένος στα δύο"με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής,  έκανε την ακόλουθη δήλωση, προς αυτήν. "Δεν πρόκειται να ξαναψηφίσω καμία δημοτική δαπάνη εις το εξής, όσο δεν επιλαμβάνεστε της κατασκευής νέας πεζογέφυρας στον παραλιακό πεζόδρομο, Σάμης - Καραβομύλου".  Κατά την ψηφοφορία για το θέμα αυτό, αρνητικά ψήφισε, σύσσωμη η Δημ. Παράταξη, "Ανεξάρτητη Κεφαλονιά", (Θεόφιλος Μιχαλάτος ). Ο κ. Φλωράτος μας τόνισε, πως για το ίδιο ζήτημα,  όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις, ψήφισαν θετικά.

Τάσος Καβαλλιεράτος.