Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ BLOGGER ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ


Με την Κα Dorisse Pradal τη Γαλλίδα δημοσιογράφο του Fly and Go, την ξεναγό Wafaa Σπύρου και τη Μελίνα Σπίγγου από το γραφείο του ΣΕΤΕ Κέρκυρας.

Στο πλαίσιο συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με τα Γραφεία ΕΟΤ Εξωτερικού και εν προκειμένω (σε αντιστοιχία) Γαλλίας και Αυστρίας, πραγματοποιήθηκαν οι επισκέψεις της Γαλλίδας δημοσιογράφου Κας Dorisse Pradal από το περιοδικό ¨Fly and Go¨  από 27 Απριλίου ως 1 Μάιου και της Ελβετίδας Blogger Κας Ellen Gromann από 27 Απριλίου ως 2 Μάιου, με σκοπό να συλλέξουν πληροφορικό υλικό ώστε να συντάξουν σχετικά αφιερώματα. 

Η Κα Pradal στο  περιοδικό “Fly and Go” το οποίο διανέμεται σε 45.000 αντίτυπα στο αεροδρόμιο της Τουλούζης και μεταφράζεται σε έξι γλώσσες. -Το αεροδρόμιο της Τουλούζης από φέτος το Μάιο θα συνδεθεί  με απευθείας αεροπορική σύνδεση με την Κέρκυρα. H Κα Gromann στο blog ¨Patotra.com¨ το οποίο έχει πολλές χιλιάδες αναγνώστες και μοναδικούς μηνιαίους επισκέπτες.  
Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ευχαριστεί θερμά, πέραν των Γραφείων Ε.Ο.Τ. Γαλλίας και Αυστρίας, για την υποστήριξη και την επιτυχία των δυο αυτών δημοσιογραφικών αποστολών : 
Το Δήμο Κέρκυρας, Το Δήμο Παξών, Tο Μουσείο  του Αχίλλειου, To Μουσείο Ασιατικής Τέχνης και Ανάκτορο Μιχαήλ και Γεωργίου,  Το Μουσείο “Casa Parlante”. 
Τα ξενοδοχεία "Cavalieri", "Mayor Mon Repos Palace” και “Paxos Club” για τη φιλοξενία.  
Τα εστιατόρια “Ρουβάς”, “Pomo d'oro”, “Ελισάβετ” (Δουκάδες), “Ταβερνάκι της Μαρίνας”, “Παξινός” (Μπενίτσες) και “Βενετσιάνικο Πηγάδι” για την παροχή γευμάτων.
Την ακτοπλοϊκή εταιρεία “Kamelia Lines” για τα  ακτοπλοϊκά εισιτήρια  Κέρκυρα-Παξοί μετ΄ επιστροφής. 

Τη Σαπωνοποιία Πατούνης, την ποτοποιία Μαυρομάτης, την οινοποιία Νικολούζος, τη μικροζυθοποία Corfu Beer, την Ελαιουργία " The Governor" και το Περιφερειακό Γραφείο Σ.Ε.Τ.Ε. Ιονίων Νήσων .
                                    Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
                                                        ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
                                                                          ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ