Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Όλα είναι έτοιμα για το 29ο Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou”

Όλα είναι έτοιμα για το 29ο Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou” που και φέτος θα φιλοξενήσει ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ή έναρξη του φεστιβάλ θα γίνει στο Αργοστόλι την Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 20.30, με την καθιερωμένη τα τελευταία χρόνια παρέλαση των ομάδων που ξεκινάει από την πλατεία Καμπάνας και καταλήγει στην κεντρική πλατεία Βαλλιάνου. Ακολουθεί στις 21.30 η τελετή έναρξης που θα είναι η πρώτη επίσημη εκδήλωση στην ανακαινισμένη πλατεία της πόλης.


Μια μέρα αργότερα, την Παρασκευή 30 Ιουνίου πηγαίνουμε στο Ληξούρι, όπου στις 20.00 θα γίνει η πρώτη παρουσίαση των ομάδων, ενώ το Σάββατο 1 Ιουλίου στις 20.00 θα συνεχιστεί το Φεστιβάλ με την δεύτερη παρουσίαση στα Φραγκάτα. Εκεί, ο καλλιτεχνικοχορευτικός σύλλογος Φραγκάτων «ο Μέρμηγκας» διοργανώνει για ακόμα μια χρονιά ένα παραδοσιακό γλέντι προς τιμήν των ομάδων!

Όπως κάθε χρόνο η διοργάνωση κορυφώνεται την Κυριακή 2 Ιουλίου με την κεντρική εκδήλωση στο κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου, όπου όλες οι ομάδες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια μοναδική παρουσίαση με πολύ κέφι, παιδικές φωνές, όμορφες χορογραφίες και κινήσεις.

Παράλληλα, το καθιερωμένο beach party το πρωινό της Κυριακής στο COSTA COSTA και το party μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης στο MYWAY θα προσφέρουν μερικές ακόμα όμορφες αναμνήσεις στους φετινούς συμμετέχοντες!!!

Συνδιοργανωτές του Φεστιβάλ είναι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων- Π.Ε. Κεφ/νίας, ο Δήμος Κεφαλλονιάς και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς ενώ η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ.

Σας περιμένουμε!!!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας: http://kefalonia-gymfestival.gr .