Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου:Πολιτιστική εκδήλωση στις 4 Αυγούστου, στον Προβλήτα τουριστικών σκαφών ( Μπαστούνι ) στο Αργοστόλι .


Όπως κάθε χρόνο η Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου διοργανώνει μεγάλη Πολιτιστική εκδήλωση στον Προβλήτα τουριστικών σκαφών ( Μπαστούνι ) στο Αργοστόλι .

Φέτος η εκδήλωση , που περιλαμβάνει μουσική , τραγούδι , χορό και λόγο ( ποίηση- θέατρο ) θα πραγματοποιηθεί στις 4 Αυγούστου , στις 9 μμ.


Για την εκδήλωση αυτή αποφασίστηκε να γίνει ένα πάρα πέρα άπλωμα στο περιεχόμενό της , στα εικαστικά .

Στην διάρκεια της εκδήλωσης , πριν και μετά , θα λειτουργεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο , από τις 8μμ , υπαίθρια έκθεση εικαστικών , πίνακες ζωγραφικής , γλυπτά , και άλλες δημιουργίες καλλιτεχνών , που δραστηριοποιούνται στην Κεφαλονιά .

Επιθυμία και στόχος μας είναι να πετύχει απόλυτα αυτή η νέα μας προσπάθεια να παρουσιάσουμε τους συμπολίτες και στους επισκέπτες μας , που όπως κάθε χρόνο μας τιμούν με την παρουσία τους στην εκδήλωση αυτή  , άλλη μια πτυχή της καλλιτεχνικής δημιουργίας στο νησί μας .

Για τον λόγο αυτό καλούμε τους ενδιαφερόμενους καλλιτέχνες να επικοινωνήσουν μαζί μας για να συμβάλουν στην επιτυχία της προσπάθειας με την συμμετοχή τους και τις υποδείξεις τους , στο τηλέφωνο 6944623280 ( Ρ. Λούζης ) .



Το ΔΣ.
ΦΩΤΟ