Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Η Ωραία Κοιμωμένη σε θερινή περιοδεία!


 Η Ωραία Κοιμωμένη σε θερινή  περιοδεία!
Σε σκηνοθεσία Γιώργου Γιανναράκου

Yπό την Αιγίδα Περιφέρειας Αττικής



Το κλασσικό, αγαπημένο παραμύθι Ωραία Κοιμωμένη,  έρχεται το καλοκαίρι να κερδίσει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, προσφέροντας θέαμα, διασκέδαση, αλλά και σύγχρονα μηνύματα, ειδικά στα παιδιά. 


Τo κείμενο υπογράφει και επιμελείται η  Αγαθή Δημητρούκα που με το μοναδικό της συγγραφικό ταλέντο (συγγραφή στίχων στην παράσταση «Πέρα από τα σύνορα» στο φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2017 ,  βιβλία: Δομήνικος Θεοτοκόπουλος, Οι Μαγκουράτοι, Ο Χρυσάνεμος,  Πάσχα στη Γλυκομηλίτσα, κ.α.), εμπνέει στα παιδιά κάθε ηλικίας την αγάπη για το θέατρο. 

Ενα παιδικό έργο με συναρπαστική πλοκή, που μεταμορφώνεται ταυτόχρονα σε ένα μουσικό παραμύθι πλημμυρισμένο από τις υπέροχες μελωδίες του μοναδικού, γνωστού συνθέτη Δημήτρη Μπουζάνη (Α΄ βραβείο καλύτερης χορωδίας το 1998 και το Α΄ βραβείο καλύτερου μαέστρου στο διαγωνισμό Hessen Chorwettbewerb το 2000, παραστάσεις «Mamma Mia», «Ας ερχόσουν για λίγο», «Όλα τα δειλινά του κόσμου» φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου   2017).

Το έργο σκηνοθετεί ο  Γιώργος Γιανναράκος ("Σιλωάμ" του Ιάκωβου Καμπανέλλη, Θέατρο "Τζένη Καρέζη", "Amour et piano", Θέατρο "Άλμα" και πολυχώρο "Αλεξάνδρεια", "Ταξίδι στην έρημο" , στο Θέατρο "Radar", "Καφέ ντε Φλορ", φεστιβάλ "Μικρό Παρίσι στην Αθήνα".


Η παράσταση
Με χαρισματικούς ηθοποιούς/τραγουδιστές, έξυπνα, λιτά σκηνικά και κομψά κοστούμια, γρήγορο ρυθμό, συγκίνηση και ανατροπές, σκηνοθετημένη στη λεπτομέρεια και με μία απολαυστική ιστορία, είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει το ενδιαφέρον όλων των θεατών, ανεξαρτήτου ηλικίας. H Ωραία Κοιμωμένη είναι ένα παραμύθι που μιλάει στην καρδιά και στο μυαλό των παιδιών. Μια παράσταση τυλιγμένη με μουσική, τραγούδια και χιούμορ!

Η πλοκή
Μια διαχρονική περιπέτεια που θα μας καθηλώσει για άλλη μια φορά. Η πολυπόθητη γέννηση της ηρωίδας μας, οι επτά νεράιδες, η σύγκρουση του Βασιλιά με την κακή νεράιδα που θα «χαρίσει» την κατάρα, η καλή βασίλισσα που θέλει να καμαρώσει τη κόρη της αλλά λιποθυμά στην κακή είδηση. Άραγε η ηρωίδα μας, η πριγκίπισσα, θα τρυπήσει το χέρι της και θα πέσει σε βαθύ ύπνο; Και θα ξυπνήσει κάποτε ή όχι; Θα θριαμβεύσει το καλό και η αγάπη; Η θα νικήσει το κακό; 

Λίγα λόγια από το σκηνοθέτη
Αν τα παραμύθια, σήμερα, τα έλεγε ακόμα η γιαγιά και όχι το internet ή η τηλεόραση, η Ωραία Κοιμωμένη θα είχε κοιμηθεί την εποχή του τσάρλεστον και θα ξυπνούσε σήμερα. Η εικόνα του κόσμου που θα αντίκριζε θα ήτανε περίεργη, αν ο πρίγκιπας της δεν ήταν ένας νέος της εποχής μας που θα την έκανε να δει την πραγματικότητα μέσα από τα μάτια του.

Η δική μας «Ωραία Κοιμωμένη» στηρίζεται στην κλασική εκδοχή του Περό και φέρει τη σφραγίδα της Αγαθής Δημητρούκα που υπογράφει τη διασκευή. Πολλή μουσική, πολύς χορός, κέφι και φαντασία θα μεταφέρουν τους νεαρούς και λιγότερο νεαρούς θεατές της 100 χρόνια πίσω. Ένα ταξίδι «aller retour», αφού το παραμύθι μας, κλείνει στην εποχή μας.


Είδος: Παιδική παράσταση


Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Γιώργος Γιανναράκος
Βοηθός σκηνοθέτη: Λευτέρης Παπακώστας
Θεατρική διασκευή: Αγαθή Δημητρούκα
Μουσική σύνθεση και διδασκαλία: Δημήτρης Μπουζάνης
Φωτογραφίες-trailer: Αντώνης Morgan-  Κωνσταντουδάκης
Χορογραφίες: Βασίλης Σκαρμούτσος
Σκηνικά/κουστούμια: Βάλη Μαυρίδου/Kατερίνα Χατζοπούλου
Σχεδιαστής φωτισμού: Αργύρης Θέος
Γραφιστικά: Κατερίνα Κουνιάκη
Ηλεκτρόλογος:Απόστολος Τσατσάκος
Ηχολήπτης:  Kωνσταvτίνος Λιώλης
Παραγωγή: Αrt & Press
Δημόσιες σχέσεις & επικοινωνία: Κωνσταντίνος Πλατής

Παίζουν και τραγουδούν οι ηθοποιοί: Κατερίνα Αθανασιάδη, Αλέξανδρος Βάρθης, Αφροδίτη Βραχοπούλου, Λευτέρης Παπακώστας,Νικόλας Φραγκιουδάκης, Έλενα Χαραλαμπούδη.

Τιμές εισιτηρίων
Γενική Είσοδος: 10 ευρώ
Προπώληση: 8 ευρώ
Ατέλειες καλλιτεχνών: Δωρεάν (μόνο στους δήμους Βύρωνα & Βριλήσσια)

Διάρκεια παράστασης
 90’ με διάλειμμα

Προπώληση εισιτηρίων
https://www.viva.gr/tickets/theater/periodeia/i-wraia-koimwmeni/

Facebook Page
https://goo.gl/KY0oeS

Φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση
https://1drv.ms/f/s!AgeykqFrAqJjyVCCu0idRdLSqwKa



Δημόσιες σχέσεις & επικοινωνία
Κωνσταντίνος Πλατής
Τ: 6937709958
E: kon_platis@hotmail.com
F: https://www.facebook.com/platis.konstantinos



ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ

Γιώργος Γιανναράκος: Ο σκηνοθέτης
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε θέατρο (απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου), οικονομικά, μουσική και ξένες γλώσσες. Έχει εργαστεί ως ηθοποιός, σκηνοθέτης και δημοσιογράφος.
Ως ηθοποιός έχει εργαστεί στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, με πιο γνωστές και χαρακτηριστικές τις συμμετοχές του στα σήριαλ “Μαντάμ Σουσού”, “Σταύρωση χωρίς ανάσταση”, “Σοφία ορθή”, “Απαγορευμένη αγάπη”, “Ποιος σκότωσε τον Άβελ”.
Ως σκηνοθέτης έχει ανεβάσει παραστάσεις έργων κλασσικών και σύγχρονων, κυρίως ελληνικών. Οι τελευταίες παραστάσεις που σκηνοθέτησε είναι: “Σιλωάμ” του Ιάκωβου Καμπανέλλη στο Θέατρο “Τζένη Καρέζη”, “Amour et piano”, μονόπρακτα γαλλικά μπουλβάρ στο Θέατρο “Άλμα” και στον πολυχώρο “Αλεξάνδρεια”, “Ταξίδι στην έρημο” του Γιάννη Παπάζογλου στο Θέατρο “Radar”, “Καφέ ντε Φλορ”, φιλοσοφικό καμπαρέ, στο πλαίσιο του φεστιβάλ “Μικρό Παρίσι στην Αθήνα”.
Ως δημοσιογράφος έχει εργαστεί στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο (ρεπορτάζ και δικές του εκπομπές) σε εφημερίδες και περιοδικά. Αυτήν την περίοδο εργάζεται στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ. Έχει τις εκπομπές “Μπλε σαν πορτοκάλι” στο Πρώτο Πρόγραμμα (καθημερινό μαγκαζίνο με πολιτιστικά θέματα που το παρουσιάζει μαζί με τη Μαίρη Βενέζη) και “Άλλος πλανήτης, άλλη αλεπού, άλλο τριαντάφυλλο” στο Τρίτο Πρόγραμμα (εβδομαδιαία εκπομπή λόγου – κάθε Πέμπτη -  με θέματα τέχνης και πολιτισμού)

Αγαθή Δημητρούκα: Συγγραφή-Διασκευή
Η Αγαθή Δημητρούκα, (Πεντάλοφος  Μεσολογγίου 1958), ζει στην Αθήνα και εργάζεται ως στιχουργός, ως συγγραφέας και ως μεταφράστρια. Παράλληλα, είναι reader των εκδόσεων Πατάκη για ισπανικά κείμενα, ενώ για δύο χρόνια συνεργάστηκε με τη Βιβλιοθήκη, το λογοτεχνικό ένθετο της εφημερίδας Ελευθεροτυπία, παρουσιάζοντας τη λογοτεχνία των ισπανόφωνων χωρών.
Είναι κληρονόμος του γνωστού Έλληνα ποιητή Νίκου Γκάτσου και επιμελείται εκδοτικά το έργο του.
Ως στιχουργός, έχει συνεργαστεί με τους Έλληνες συνθέτες Μάνο Χατζιδάκι, πρωτίστως,
–Χωρίον ο Πόθος, Μπαλάντες της οδού Αθηνάς, Μύθοι μιας γυναίκας, Αντικατοπτρισμοί, Παίδες επί Κολωνώ, ΙΝΤΕΡΝΟΤ ή Μύθοι του καιρού μας, Διφωνίες– Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρο Ξαρχάκο, Θάνο Μικρούτσικο, Νίκο Κυπουργό, Ηλία Λιούγκο, Νότη Μαυρουδή, Κωστή Κριτσωτάκη, Γιώργο-Εμμανουήλ Λαζαρίδη, το συγκρότημα Χάνομαι γιατί Ρεμβάζω, κ. ά., καθώς και με τους Τούρκους συνθέτες Ζυλφί Λιβανελί και Τζιχάν Τούρκογλου και με τον Αμερικανό Τσαρλς Λόυντ. 
Στίχους της έχουν ερμηνεύσει η Νάνα Μούσχουρη, η Μαρία Φαραντούρη, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Μπάμπης Στόκας, η Νένα Βενετσάνου, ο Βασίλης Γισδάκης, η Αλίκη Καγιαλόγλου, η Έλλη Πασπαλά, κ.ά. Παράλληλα, έχει αποδώσει στα ελληνικά στίχους πολλών ξένων τραγουδιών, μεταξύ αυτών τα δεκατρία παραδοσιακά ισπανικά που είχε εναρμονίσει ο Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, αλλά και σεφαραδίτικα, ενώ στίχοι της, σε μουσική Μάνου Χατζιδάκι, έχουν μεταφερθεί στα πορτογαλικά από τους Μαντρεντέους.
Από το 2012 διδάσκει στην Ανοιχτή Τέχνη, στιχουργική, συγγραφή παραμυθιού και μετάφραση.


Δημήτρης Μπουζάνης: Μουσική σύνθεση
Γεννήθηκε  Αθήνα, σπούδασε ανώτερα θεωρητικά και πιάνο στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών, απ’ όπου αποφοίτησε το 1986, και διεύθυνση χορωδίας στην Ουγγαρία με υποτροφία του ινστιτούτου Kodaly, απ’ όπου αποφοίτησε το 1989.
 Έχει δώσει πολλές συναυλίες ως διευθυντής χορωδίας και ορχήστρας στην Γερμανία, Αυστρία και Ιταλία με έργα των Ορφ, Μότσαρτ, Χάυντν, Μπαχ, Μπραμς, Ζιμανόφσκι, Γιάνατσεκ, Στραβίνσκι, κ.ά. Με τη χορωδία Biblischor κατέκτησε το Α΄ βραβείο καλύτερης χορωδίας το 1998 και το Α΄ βραβείο καλύτερου μαέστρου στο διαγωνισμό Hessen Chorwettbewerb το 2000.
Έχει δώσει πολλές συναυλίες ως διευθυντής χορωδίας και ορχήστρας στην Γερμανία, Αυστρία και Ιταλία με έργα των Ορφ, Μότσαρτ, Χάυντν, Μπαχ, Μπραμς, Ζιμανόφσκι, Γιάνατσεκ, Στραβίνσκι, κ.ά. Με τη χορωδία Biblischor κατέκτησε το Α΄ βραβείο καλύτερης χορωδίας το 1998 και το Α΄ βραβείο καλύτερου μαέστρου στο διαγωνισμό Hessen Chorwettbewerb το 2000.
Από το 2005 συνεργάζεται με τη Χορωδία της ΕΡΤ.
Είναι διευθυντής  στις Χορωδίες του Ο.Τ.Ε. και του Ωδείου Αθηνών. Εχει λάβει μέρος στο Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου καιπαλαιότερα, αλλά και φέτος θα συνεργαστεί με τον Νίκο 
Ξυδάκη.


Ακολουθούν σύντομα βιογραφικά των ηθοποιών της Ωραίας Κοιμωμένης με αλφαβητική σειρά.

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ            
ΣΠΟΥΔΕΣ 
Φοιτήτρια του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας (Οκτώβριος 2012-) 
Απόφοιτη της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης Πράξη επτά (Οκτώβριος 2013-Ιούνιος 2016)
Επίπεδο Α’ Ανωτέρας στο Κλασσικό Τραγούδι, στο Εθνικό Ωδείο με την mezzo soprano Μήνα Μόρφη(2010).

Μαθήματα/Σεμινάρια
Σεμινάριο μουσικού θεάτρου και  non verbal theatre από τον Κώστα Γάκη και την ομάδα θεάτρου Ιδέα( Νοέμβριος 2016- )
Mαθήματα σύγχρονου χορού στο στούντιο Griffon με το χορευτή και χορογράφο Γιάννη Νικολαΐδη. (Φεβρουάριος 2016- Ιούνιος 2016)
Μαθήματα θεωρίας της μουσικής, σολφέζ και dictee, στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών(2007-2009).

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
‘’Ο Εμίλ και οι ντετέκτιβ’’ σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη στο «Θέατρον» Κέντρο Πολιτισμού  ¨Ελληνικός κόσμος¨ σε βασικό ρόλο ως Πόνυ και σε πολλαπλή διανομή ρόλων (Απρίλιος 2017-)
‘’Αν αργήσω, κοιμήσου’’ του Άκη Δήμου σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Βογιατζή (Απρίλιος 2017 - )
Μουσική συναυλία μαζί με την Μαρίνα Σάττι και το μουσικό συγκρότημα ‘’fones’’ σε φωνητικά σύνολα, στο θέατρο Θησείον (Ιανουάριος 2017)
“Οθέλλος” του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Αχτάρ- Παναγιώτη Μπρατάκου, στο θέατρο Vault Plus, στο ρόλο της Δυσδαιμόνας (Ιανουάριος 2017-Απρίλιος 2017)
‘’Ο Αλή μπαμπά και η μία κλέφτρα’’ σε κείμενο και σκηνοθεσία Ευάγγελου Κουφάκου στο θέατρο Σταθμός ,σε πολλαπλή διανομή ρόλων (Οκτώβριος 2016- Φεβρουάριος 2017)
‘’Η Φιλονικία’’ του Πιέρ Καρλέ ντε Σαμπλαίν ντε Μαριβώ, σε σκηνοθεσία Ειρήνης Στρατηγοπούλου, στο θέατρο Faust (Σεπτέμβριος- Οκτώβριος 2016),έπειτα από τη συμμετοχή της παράστασης στο ‘’Off off Athens festival ‘’ στο θέατρο Επί Κολωνώ, στο ρόλο του Μεσρού (Ιούνιος 2016)
Συμμετοχή στο project ‘’Θα σε κάνω βασίλισσα σε 60’’/’’I will make you queen in 60’’ , σε σκηνοθεσία Δημήτρη Χαλκιαδάκη και χορογραφία Γιάννη Νικολαΐδη, ως επίσημη συμμετοχή στο Dance Film Festival, 60 seconds dance (Ιανουάριος 2016)
‘’Η Βασίλισσα του χιονιού’’ του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, σε σκηνοθεσία και διασκευή Θόδωρου Γράμψα, στο θέατρο Τζένη Καρέζη, σε πολλαπλή διανομή ρόλων (Οκτώβριος 2014- Απρίλιος 2015)

ΒΑΡΘΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ         
ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
•  Απόφοιτος δραματικής σχολής 
‘’ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ-
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΜΕΝΗΣ’’ (2010-2013)
• ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ (2003-2007) :
- Τεχνική Υποκριτικής
- Αγωγή του Λόγου (Κ.Κωνσταντόπουλος)
- 3μηνο σεμινάριο υποκριτικής (Κ.Γάκης)

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
• ‘’ΕΝΑΡΜΟΝΙΟ ΩΔΕΙΟ’’ Θεωρία και Αρμονία της μουσικής 
• Μπουζούκι (5ετής φοίτηση)
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
- ΤΑΡΤΟΥΦΟΣ σκηνοθεσία Α. Χειλάκης – Μ. Δούνιας (Θέατρο Κιβωτός 2015-2016)
- ΤΟ ΚΑΠΛΑΝΙ ΤΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ σκηνοθεσία Α. Χρυσομάλη (Θέατρο Βρετάνια 2015-2016)
- ΠΑΠΙΣΣΑ ΙΩΑΝΝΑ σκηνοθεσία Δ. Μαυρίκιος (Φεστιβάλ Αθηνών, 2015)
- ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ σκηνοθεσία Δ. Μαυρίκιος (Θέατρο οδού Κεφαλληνίας, 2014-2015)
- ΠΑΠΙΣΣΑ ΙΩΑΝΝΑ σκηνοθεσία Δ. Μαυρίκιος (Φεστιβάλ  Αθηνών, 2014)
- ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ σκηνοθεσία Φ. Γέμτου 
  (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κομοτηνής, 2013)
- ΕΡΩΣ- ΗΡΩΣ του Αλ. Παπαδιαμάντη, παράσταση που σκηνοθέτησε 
  και όπου πρωταγωνίστησε ο Αλέξανδρος Βάρθης (Νέο Ελληνικό Θέατρο, 2013)
- WINTERLONG σκηνοθεσία Κ. Αρμένης (Νέο Ελληνικό Θέατρο, 2013)
- ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΤΖΟΥΛΙΑ σκηνοθεσία Δ. Λιγνάδης (Φεστιβάλ Αθηνών, 2012)
- ΜΑΝΤΑΜ  ΣΟΥΣΟΥ σκηνοθεσία Γ. Αρμένης ΚΘΒΕ (Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, 2012) 
- ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ  ΜΕΡΕΣ σκηνοθεσία Κ. Γάκης  (Ίδρυμα Κακογιάννης, 2012)
- ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΚΗΝΗ σκηνοθεσία Κ. Γάκης  (Ίδρυμα Κακογιάννης, 2011)

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
-ΚΑΤΩ ΠΑΡΤΑΛΙ  σκηνοθεσία Α. Γιαννίκου (MEGA 2014, επεισόδια 5 , 7)

ΒΡΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ             
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Δραματική Σχολή «Θέατρο Τέχνης, Κάρολος Κουν»
Υποκριτική: Μαριάννα Κάλμπαρη, Μάνια Παπαδημητρίου, Δημήτρης Δεγαϊτης, Διαγόρας Χρονόπουλος, Εύα Κοταμανίδου, Μυρτώ Αλικάκη, Κωστής Καπελώνης, Κίμων Φιορέτος
Τραγούδι: Θοδωρής Οικονόμου, Μαρίνα Χρονοπούλου
Ορθοφωνία: Αντέλα Μέρμηγκα 
Χορός: Μαρίζα Τσίγκα

Σεμινάριο «Επαναστατικό Σώμα» Θέατρο Άττις
Υπεύθυνος Προγράμματος: Θεόδωρος Τερζόπουλος
Σεμινάριο «Αυτόματος Αυτοσχεδιασμός» Θέατρο Επί Κολωνώ
Υπεύθυνη Προγράμματος: Ελένη Σκότη
Σεμινάριο Σύγχρονου Χορού και Partnering
Υπεύθυνη Προγράμματος: Ανθή Θεοφιλίδου

ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ
Απόφοιτη του τμήματος Πολιτισμικής 
Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου
Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά (Έμπειρος χρήστης, Michigan Proficiency)
Οδήγηση: Μηχανή 50cc
Τεχνική Alexander: Βίκυ Παναγιωτάκη
Σύγχρονος Χορός: Ανθή Θεοφιλίδου, Κινητήρας Studio
Swing- LindyHop, Charleston: Αυγουστίνος Τραν και Βάσια Παναγιώτου, Danzarin
Rock n’ Roll: Athens Boogie, Ρομάντσο
Pilates: Greta Polanska Moidini, Greta’s Pilates
Yoga: ΚατερίναΓιαννοπούλου, Hollistic Yoga Center of Lesbos

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Αντεροβγάλτης-επεισόδια 2, 3  [Άντερσεν] Rabbithole, Γιώργος Σίμωνας
Πειρατική Βραδιά[ Μαλτέζος αδερφός νύφης] Παραλία Γερολιμένα,Αναστασία Παπαγεωργίου
Καφές και Παξιμάδια [Γκαρσόνα/ Βιολέτα]Bartheater, Λευτέρης Τσάτσης
Το φορτηγάκι της αγάπης [Συναισθήματα] Παιδικό Θέατρο, Χάρης Γεωργιάδης
Ριγολέττος [Βοηθητική Ηθοποιός] στην Εθνική Λυρική Σκηνή, Νίκος Σ. Πετρόπουλος
Κυριακή Κοντή Γιορτή[Hangover, κ. Δυστυχία]στο μη διαγωνιστικό φεστιβάλ του Θεάτρου Επί Κολωνώ -Ομάδα Sunny-T, Καλλιρρόη Βελέντζα
LaTraviata [Βοηθητική Ηθοποιός] στην Εθνική Λυρική Σκηνή, Νίκος Σ. Πετρόπουλος
Fred Lupo [Γοργόνα]στο μη διαγωνιστικό φεστιβάλ του Θεάτρου Βικτόρια-Ομάδα Sunny-T, Καλλιρρόη Βελέντζα 
FredLupo[Γοργόνα]στο μη διαγωνιστικό φεστιβάλ του Θεάτρου Επί Κολωνώ -Ομάδα Sunny-T, Καλλιρρόη Βελέντζα
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
Puck’s dream, Αφιέρωμα στον Ερρίκο Μπελιέ, Κατερίνα Σωτηρίου- Έλενα Τιμπλαλέξη, Magenta
Αγία Φιλοθέη, [Αγία Φιλοθέη], Ντοκιμαντέρ, Μαρία Παπαλιού
Η Ρόζα η Σμυρνιά, Γιώργος Κορδέλλας

Παπακώστας Λευτέρης            
Παρακολούθηση μαθημάτων φωνητικής 
Studio Phonetics
Δραματική σχολή ‘ΔΗΛΟΣ’
Καθηγητές Υποκριτικής: Ρ. Πατεράκι, Δ. Χατούπη,
Δ. Ήμελλος, Κ. Καπελώνης, Κ. Ευαγγελάτου, 
Θ. Εσπίριτου E. A. Gonzales 
Καθηγητές υποκριτικής κινηματογράφου:
Ν. Γραμματικός 
Καθηγητές κινησιολογίας: Ν. Ξεναρίου
Καθηγητές εκφοράς λόγου: Π. Μοσχολιδάκης
Παρακολούθηση μαθημάτων στο Θεατρικό εργαστήρι “Λιθογραφείο”, Καθηγητές υποκριτικής: Φ. Δίπλας, Γ. Αγγελόπουλος, 
Καθηγητές κινησιολογίας: Μ. Ασημακοπούλου

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Ο ΖΗΤΙΑΝΟΣ, Ανδρέα Καρκαβίτσα, Σκηνοθεσία: Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη, Τοποθεσία: ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης, Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου, Σκηνοθεσία: Γ. Γιανναράκος, Τοποθεσία: Θέατρο Τζένη Καρέζη
ΠΑΡΑΒΑΝ, Του Ζαν Ζενέ, Σκηνοθεσία: Δ. Κωνσταντινίδης, Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Τοποθεσία: Πειραιώς 260, χώρος Δ
“ΤΕΡΕΖΙΝ”, Σκηνοθεσία: Δ. Χατούπη, Τοποθεσία: Θέατρο Αργώ
“ΑΓΡΙΕΣ ΝΟΤΕΣ”, Της Νίνας Ράπη, Σκηνοθεσία: Χ. Καψούλη, Φεστιβάλ Ελληνικού Έργου, Τοποθεσία: Αγγέλων Βήμα
“K”, Σκηνοθεσία: Χ. Καψούλη, Τοποθεσία: Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών
“Ιούλιος Καίσαρας”, Γ. Σαίξπηρ, Σκηνοθεσία: Γ. Αδαμαντιάδης, Τοποθεσία: Σύγχρονο Θέατρο
“Συνέντευξη με έναν βρικόλακα”, Θεατρική Ομάδα: *[Σ]τροfή, Τοποθεσία: Θέατρο Λύχνος
“ΜΑΥΡΟ ΦΩΣ”, Σκηνοθεσία: Μ. Λ. Παπαδοπούλου, Τοποθεσία: Θέατρο Εμπρός
Συμμετοχή “Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ”
“ΜΑΥΡΟ ΦΩΣ”, Σκηνοθεσία: Μ. Λ. Παπαδοπούλου, Τοποθεσία: Χώρος 14η ημέρα
“Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας”, Όσκαρ Ουάιλντ, Θεατρική Ομάδα: “Ιπτάμενοι Άνθρωποι”, Τοποθεσία: CAMP
“Νύφες”, Διασκευή στο κινηματογραφικό έργο του Π. Βούλγαρη, Σκηνοθεσία: Δ. Χατούπη
“Όπερα της πεντάρας”, Μπ. Μπρεχτ, Σκηνοθεσία: Θ. Εσπίριτου, Τοποθεσία: “Φεστιβάλ Δρόμου” (1ο βραβείο καλύτερης παράστασης)
“Ο πατέρας”, Α. Στρίνμπεργκ, Σκηνοθεσία: Δ. Ήμελλος
“Ένα μακρινό τραγούδι”, Ποίηση Ναπ. Λαπαθιώτη, Σκηνοθεσία: Φ. Δίπλα
Τοποθεσία: Θέατρο Λιθογραφείο
““Ένα μακρινό τραγούδι” Ποίηση Ναπ. Λαπαθιώτη, Σκηνοθεσία: Φ. Δίπλα, Τοποθεσία: City of Patras Festival
“Πάπισσα Ιωάννα”, Ε. Ροΐδης, Σκηνοθεσία: Σ. Χατζάκης, Τοποθεσία: ΔΗ. ΠΕ. ΘΕ.  Πατρών

ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
“ΤΟ ΚΟΥΤΙ”, Διασκευή του μονόπρακτου του Στήβεν Μπην
«Το κουτί της Λήθης», Σκηνοθετική επιμέλεια, διασκευή κειμένου: Δ. Χατζηπαυλίδου, Βοηθός σκηνοθέτη: Λ. Παπακώστας
“BONNIE & CLYDE”, Σκηνοθεσία: Λ. Παπακώστας, Τοποθεσία: Θέατρο Βαφείο
“ΣΚΥΛΟΨΑΡΟ”, Ιπτάμενοι Άνθρωποι, Σκηνοθεσία: Λ. Παπακώστας, Τοποθεσία: Θέατρο Φούρνος
“Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας”, Όσκαρ Ουάιλντ, Θεατρική Ομάδα: “Ιπτάμενοι Άνθρωποι”, Τοποθεσία: CAMP, (συνσκηνοθεσία με την ομάδα Ιπτάμενοι Άνθρωποι)


ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Απολυτήριο 4ου λυκείου Ηλιούπολης
Πανεπιστήμιο Πατρών, Τμήμα Θεατρικών Σπουδών
Απόφοιτος της ανώτερης  Δραματικής Σχολής Βεάκη
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας: Βασικές αρχές της υποκριτικής με τη Μάγια Λυμπεροπούλου
Θέατρο της Άνοιξης «τεχνικές προσεγγίσεις ρόλων στο ψυχολογικό θέατρο» με το Γιάννη Μαργαρίτη
Studio υποκριτικής με τη Σοφία Σειρλή
Τεχνική ALEXANDER με τη Βίκυ Παναγιωτάκη
Θεατρικό παιχνίδι με την Ανέτα Παπαθανασίου στο θέατρο των Αλλαγών
Σεμινάρια με την ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΠΡΟΥΣΚΟΥ
Τρίτος χρόνος σεμιναρίων με την Ελένη Σκότη 2014-2017

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
- θέατρο Αργώ -2017 Ηλίθια αστεία, σκηνοθεσία Α.Ζουγανέλη
Θέατρο Κάππα- 2016 Στην κιβωτό στις οκτώ, σκηνοθεσία Ηλίας Καρελλάς
Αγγέλων βήμα -2015 ,Το Άρωμα, σκηνοθεσία Αλέξανδρος Πολιτάκης
Θεατρο κάππα-2015-6 ,θίασος Ηλία καρελλά, ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ και Το μόνο της ζωής μου ταξίδιον
Altera pars -2015, birdy, σκηνοθεσία Πέτρος Νάκος
- Τριανον- 2011-2014,θιασος ΗΛΙΑ ΚΑΡΕΛΛΑ, Πεντάμορφη και τερας , Χιονάτη
-Ηρώδειο-NABUCCO του Verdi,σκηνοθεσία Βασίλη Νικολαίδη,ιούλιος 2011
-Studio ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ- αγαπητή Ελένα,σε σκηνοθεσία Κωστή Καπελώνη,2011
-Θέατρο Βαφείο- ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,σε σκηνοθεσία  Όθωνα Λαμπρόπουλου,2010
-Θέατρο του Νέου Κόσμου- οι άνθρωποι που περπατούν μετα μάτια μισόκλειστα,2009
-Θεατρο τέχνης - αγαπητή Ελένα,σκηνοθεσία Κωστή Καπελώνη,απρίλιος 2009
-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου -  αγαπητή Ελένα σε σκηνοθεσία Κ.Καπελώνη,2009
-Θέατρο Αμόρε – Δοκιμές-εβδομάδα δίχως Κυριακή, σε σκηνοθεσία Όθωνα Λαμπρόπουλου,2008
-θέατρο ΗΒΗ- η κούλα η κατσικούλα ,του ευγένιου Τριβιζά σε σκηνοθεσία Κ.Φαρμασώνη,2008-2009
-θέατρο Εκβασις -  ο διάολος στην μποτίλια,σε σκηνοθεσία Κ.Φαρμασώνη,2008-2009
-Θέατρο κάτω από τη Γέφυρα- Ο κλέφτης της Βαγδάτης-Πλούτος του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Νίκου Δαφνή,2006-2007
-Θέατρο δρόμου – commedia dell’arte στα πλαίσια του φεστιβάλ δήμου Στυλίδας
-θέατρο Φούρνος -  Τρέιλερ,σκηνές από το παράθυρο, σε σκηνοθεσία Αγγελικής Χατζή

ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ
Σύγχρονος  χορός και jazz  με τη Βάσω Μπαραδάκη
Commedia dell’arte με την Αθηνά Κεφαλά
Ξιφασκία με τον Κωνσταντίνο Μπουμπούκη
Θεατροπαιχνίδια
Αγγλικά , ιταλικά

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
«Πέμπτη μέρα» μίνι σειρά μυστηρίου στο διαδίκτυο. 
Παραγωγή  typical mutations.2007
Συμμετοχές σε βίντεο κλιπ
«Αληθινοί έρωτες» στον Alpha,2008
4    «τέσσερις»,του Χ.Παπακαλιάτη

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΔΗ ΕΛΕΝΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ  ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΩΔΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (2013)
ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. 
ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΤΗΣΙΩΝ (2006)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ 
Μεταπτυχιακό Θεατρικό Σεμινάριο με Θέμα: Μεταπτυχιακή Εκπαίδευση Ηθοποιών και Παράλληλη Εκπαίδευση Σκηνοθετών, διδασκαλία : Στάθης Λιβαθινός - Τσέζαρις Γκραουζίνις Δημήτρης Ήμελλος - Έλσα Ανδριανού (Οκτώβριος 2014 – Απρίλιος 2015 )
Με τον Θωμά Μοσχόπουλο (Φεβρουαριος 2014) 

ΑΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ
ΤΡΑΓΟΥΔΙ  ΚΑΙ ΣΟΛΦΕΖ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 
(2013- ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ)
ΧΟΡΟΣ (δάσκαλοι:  Αμάλια Μπένετ, Άρτεμις Ιγνατίου Εβελίνα Παπούλια)
ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ (2012- μέχρι σήμερα)
ΠΙΑΝΟ, ΑΡΜΟΝΙΑ (1996-2010) 
ΓΙΟΥΚΑΛΙΛΙ (2012-ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ)
ΜΠΑΛΕΤΟ, ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ (Συμμετοχή σε αγώνες) (1994-2004)
ΛΑΤΙΝ ΧΟΡΟΣ (2006-2008)
ΑΓΓΛΙΚΑ (ΕΠΙΠΕΔΟ proficiency cambridge) ΓΑΛΛΙΚΑ (ΕΠΙΠΕΔΟ DALF)

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
 «Πινόκιο», σκηνοθεσία Γιώργος Ματζιάρης , Μορφές Έκφρασης (2017)
«Το παιδί και το κουδουνάκι», « Κούκου μια βόλτα στο δάσος» , σκηνοθεσία Άννα Τζίμα , παιδική σκηνή Μορφές Έκφρασης του Θωμά Κινδύνη (2016-2017)
« Η Τάξη μας» , σκηνοθεσία Γιάννης Καλαβριανός , Φεστιβάλ Αθηνών (2016)
« Η Τάξη μας» , σκηνοθεσία Γιάννης Καλαβριανός Νέα Σκηνή ΘΟΚ (2016) 
«ΝΕΡΑΙΔΑ» σκηνοθεσία Φρόσω Λύτρα, Λίμνη Βουλιαγμένης (2014-2015)
«ΣΥΡΑΝΟ ΝΤΕ ΜΠΕΡΖΕΡΑΚ» σκηνοθεσία Γιάννης Κακλέας θέατρο Παλλάς (2014), θέατρο PANTHEON (2014-2015)
«ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ»  σκηνοθεσία Φωκάς Ευαγγελινός Δημοτικό Θέατρο Πειραιά  (2014)
«WOMAN» βοηθός σκηνοθέτη, σε σκηνοθεσία Κωσταντίνου Αρβανιτάκη θέατρο Τέχνης (2014)
«ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ» Σκηνοθεσία ΟΜΑΔΑ BLITZ Φεστιβάλ Αθηνών (2012)
«ΜΕΔΟΥΣΑ. ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑΥΑΓΙΑ» Σκηνοθεσία ΘΩΜΑΣ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ Φεστιβάλ Αθηνών (2011)
«ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ» (Αφηγήτρια) ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ (2012)
«REAL Ή TI» ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ 
Σκηνοθεσία ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (2010)
«DEATHPROOF» ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Σκηνοθεσία  ΜΠΑΜΠΗΣ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ (2009)



Ημερομηνία Πόλη               ΘΕΑΤΡΟ
05/07/2017 Χαλάνδρι ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
07/07/2017 Πόρος               ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΠΕΝΤΟΓΑΛΟΣ
08/07/2017 Ληξούρι ΑΥΛΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ Α΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
09/07/2017 Αργοστόλι ΑΥΛΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΞΕΝΙΑ
10/7/2017 Αμαλιάδα OΙΚΙΑ ΤΑΤΑΝΗ 
11/7/2017 Λευκάδα ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
12/7/2017 Μεσολόγγι ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΛΙΜΕΝΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
15/7/2017 Πάρος           ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΚΟ ΠΑΡΟΥ ΝΑΟΥΣΑ
17/07/2017       Μαραθώνας       ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ
18/7/2017 Βριλήσσια ΘΕΑΤΡΟ ΝΤΑΜΑΡΙ-ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ 
19/7/2017 Νίκαια               ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
20/7/2017 Τήνος               ΛΟΥΤΡΑ 
22/07/2017 Ναύπλιο ΟΣΕ - ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
27/07/2017 Βύρωνας ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ
30/7/2017 Ρόδος               ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ "ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ"
03/08/2017 Σαλαμίνα ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
05/08/2017 Χαλκίδα ΘΕΑΤΡΟ ΟΡΕΣΤΗΣ ΜΑΚΡΗΣ
08/08/2017 Κρήτη-Χανιά              ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ
09/08/2017 Κρήτη-Παλαιοχώρα ΑΥΛΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ 
10/8/2017 Κρήτη-Γεωργιούπολη ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗ
11/8/2017 Κρήτη-Άγιος Νικόλαος ΠΛΑΖ Ε.Ο.Τ. ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
12/8/2017 Κρήτη-Φαιστός   ΑΛΣΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΕ ΜΟΙΡΩΝ - ΦΑΙΣΤΟΣ
13/8/2017 Κρήτη-Ηράκλειο ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ 'ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ'
16/8/2017 Καλαμάτα              ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
18/08/2017 Ραφήνα              ΠΡΟΑΥΛΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ
29/8/2017 Λαύριο               ΘΕΑΤΡΟ ΑΚΕΛ
31/082017 ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
1/9/2017 ΑΝΔΡΟΣ ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΆΝΔΡΟΥ
14/9/2017 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ 
17/9/2017 ΛΑΡΙΣΣΑ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ
22/10/2017 ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΣΤΙΣ 21:00