Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Ε.Α.Σ. : ΣΟΚ για το ντόπιο Αγροτικό κόσμο


    Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι, το τελευταίο χρονικό διάστημα γίναμε αποδέκτες πολλών καταγγελιών από Μέλη μας για αποστολή απειλητικής εξώδικης καταγγελίας από τον εκκαθαριστή της πρώην Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδος (Α.Τ.Ε.) σε ντόπιους ΑγροΚτηνοτρόφους για δάνεια που τους χορηγήθηκαν με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου.

    Ως γνωστόν, τα ποσά των εγγυημένων αυτών δανείων ελήφθησαν από τους ντόπιους ΑγροΚτηνοτρόφους με προτροπή της Πολιτείας και χρησιμοποιήθηκαν αποκλειστικά στις εκμεταλλεύσεις τους για την κάλυψη αναγνωρισμένων ζημιών.
    Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης τονίζει ότι για μια ακόμη φορά ο ντόπιος Αγροτικός κόσμος βρίσκεται έρμαιο στα χέρια εισπρακτικών εταιρειών και θεωρεί ότι πρέπει άμεσα να υπάρξει κυβερνητική παρέμβαση για τη ρύθμιση σε βάθος χρόνου των συγκεκριμένων αγροτικών δανείων που χορηγήθηκαν με εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου και άμεσα να γίνει παύση των εν λόγω εκβιαστικών απειλητικών δανείων.                                 
     Στηρίζοντας δε, έμπρακτα και βοηθώντας τους Κεφαλλονίτες και Θιακούς Αγρότες και Κτηνοτρόφους το Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) που λειτουργεί καθημερινά στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ., Λεωφ. Αντώνη Τρίτση 1, στο Αργοστόλι, διαθέτει δωρεάν σχέδιο απάντησης σε εξώδικη καταγγελία Δήλωση Γνωστοποίηση – Πρόσκληση προς την υπό εκκαθάριση Α.Τ.Ε., το οποίο συντάχθηκε από τους νομικούς μας, για όσους από εσάς θέλετε να το χρησιμοποιήσετε ως απάντηση.
                               Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης