Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΣΕ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΛΗΞΟΥΡΙ


Όμορφες καλοκαιρινές βραδιές του Ιουλίου, γεμάτες από μουσική και Φιλαρμονικές, από εξαιρετικές μπάντες που θα φιλοξενηθούν από την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. στο νησί μας, χαρίζοντάς μας μοναδικές και απολαυστικές… ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ.

Έτσι λοιπόν την Παρασκευή 14 Ιουλίου, στην Πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι στις 9.30μμ, και το  Σάββατο 15 Ιουλίου, στον Αύλειο Χώρο του Α’ Δημοτικού σχολείου Ληξουρίου στις 9.00μμ, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε δυο σπάνιες Συναυλίες - Αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο, από τη Μπάντα του Πολεμικού μας Ναυτικού υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού-Πλωτάρχη ΠΝ κ. Γιώργου Τσιλιμπάρη, στην οποία συμμετέχουν σπουδαίοι ερμηνευτές της Λυρικής Σκηνής, η Σοπράνο Ευδοκία Μωυσίδου, ο Τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, ο Βαρύτονος Θεόδωρος Μπιράκος και ο Βαγγέλης Τσακνάκης, με Αφηγητή τον Αλέξη Κωστάλα. 
Το Σάββατο 15 Ιουλίου στην Πλατεία Βαλλιάνου στις  8.30μμ, θα παρακολουθήσουμε την Συναυλία από την Παπαχαραλάμπειο Φιλαρμονική Δήμου Ναυπακτίας, υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού Δημήτρη Αμπατζή, σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τον Ελληνικό Κινηματογράφο, οπερέτες και άλλα Ελληνικά τραγούδια και στο Ληξούρι θα τους απολαύσουμε  την Κυριακή 16 Ιουλίου στην Κεντρική Πλατεία Ληξουρίου στις 9:00μμ  σε σύμπραξη με την Φιλαρμονική Σχολή Ληξουρίου υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού Χαράλαμπου Μακρή. 
                                                                                                           Με εκτίμηση 
                                                                                                Ο Πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. &
Ε.Σ. Πολιτισμού - Αθλητισμού - Νέας Γενιάς

                                                                                   
                                                                                                 Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης