Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

«Αμφιθέατρο Γεράσιμος Δ. Αρσένης»


Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ιονίων Νήσων διοργανώνει Τελετή Ονοματοδοσίας του Αμφιθεάτρου του παλαιού κτιρίου του Ιδρύματος στο Αργοστόλι σε «Αμφιθέατρο Γεράσιμος Δ. Αρσένης», την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017 στις 18:00, σύμφωνα με απόφαση της Δ.Ε. του Ιδρύματος.


Η Τελετή Ονοματοδοσίας περιλαμβάνει:

Εναρκτήριο χαιρετισμό από τον Πρόεδρο της Δ.Ε. του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, Καθηγητή κ. Ιωάννη Δραγώνα.

Αποκαλυπτήρια του ονόματος  του «Αμφιθεάτρου Γεράσιμος Δ. Αρσένης» από τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, κ. Θεόδωρο Γαλιατσάτο.

Τελετή Αγιασμού από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Δημήτριο.

Χαιρετισμούς από τους:

Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, κ. Θεόδωρο Γαλιατσάτο
Βουλευτή Κεφαλονιάς, κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου,
Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς & Ιθάκης, κ. Παναγή Δρακουλόγκωνα,
Δήμαρχο Κεφαλονιάς, κ. Αλέξανδρο Παρίση
Αναπληρωτή Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τ. Πρόεδρο του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, Καθηγητή κ. Ναπολέοντα Μαραβέγια
Ευχαριστήριο Χαιρετισμό θα απευθύνει η  Καθηγήτρια του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην Υπουργός, κ. Λούκα Κατσέλη.

Το Ίδρυμα προγραμματίζει επίσης την Ονοματοδοσία της Μεγάλης Αίθουσας Διδασκαλίας του νεότερου κτιρίου του Ιδρύματος στο Αργοστόλι με το όνομα του μεγάλου ευεργέτη Παναγή Βαλλιάνου. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί μετά την έναρξη του ακαδημ. έτους 2017-18, τον Οκτώβριο του 2017, στο πλαίσιο της υποδοχής των νέων φοιτητών και της ορκωμοσίας των πτυχιούχων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.