Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Έκθεση Ζωγραφικής & Μικρογλυπτικής Κικής Παπαδάτου στον Καραβόμυλο.

Φωτογραφία του χρήστη Ionian center.
Διαπολιτισμικό Κέντρο Ιονίου
Ionian center
Καραβόμυλος- Κεφαλονιά
Εκθέσεις Πολιτισμού Θέρους 2017
Έκθεση Ζωγραφικής & Μικρογλυπτικής
Κικής Παπαδάτου
Η Κική Παπαδάτου, με καταγωγή από τα Ποταμιανάτα Κεφαλονιάς, σπούδασε ζωγραφική, στην ΧΕΝ Αθηνών και στο Κολέγιο Αθηνών.
Τα έργα της περικλείουν ένα μαγικό μικρόκοσμο που ζει στη δική του διάσταση και που σε προσκαλεί να τον αποκρυπτογραφήσεις. Οι εξαιρετικής, επίσης, τέχνης πίνακες της Κ.Π με θρησκευτικά θέματα, πορτραίτα, τοπία, σαφώς ανακαλούν στην μνήμη την παράδοση της Επτανησιακής Σχολής.

Εξίσου υψηλής αισθητικής είναι τα έργα μικρογλυπτικής που δημιουργεί με επίθετα στοιχεία από διάφορα υλικά και χρώμα με εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.
Κάθε χρόνο πραγματοποιεί ατομικές εκθέσεις στην Κεφαλονιά.
Η πρώτη της έκθεση στον χώρο του Διαπολιτισμικού Κέντρου Ιονίου-Ionian center-, στο άλσος της λίμνης Καραβομύλου Κεφαλονιάς θα πραγματοποιηθεί από 19/08/2017-27/08/2017 με ώρες λειτουργίας 11:30-14:00 & 19:00-22:00. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6945251756.
Για το Δ.Κ.Ι
Τάκης Τόκκας
Φωτογραφία του χρήστη Ionian center.Φωτογραφία του χρήστη Ionian center.Φωτογραφία του χρήστη Ionian center.Φωτογραφία του χρήστη Ionian center.Φωτογραφία του χρήστη Ionian center.Φωτογραφία του χρήστη Ionian center.Φωτογραφία του χρήστη Ionian center.Φωτογραφία του χρήστη Ionian center.Φωτογραφία του χρήστη Ionian center.Φωτογραφία του χρήστη Ionian center.Φωτογραφία του χρήστη Ionian center.Φωτογραφία του χρήστη Ionian center.Φωτογραφία του χρήστη Ionian center.Φωτογραφία του χρήστη Ionian center.Φωτογραφία του χρήστη Ionian center.Φωτογραφία του χρήστη Ionian center.Φωτογραφία του χρήστη Ionian center.