Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ

Συνοπτική Ανακοίνωση

Στην Αθήνα επέστρεψε από την Κεφαλονιά ο ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός τέχνης και περφόρμερ Κώστας Ευαγγελάτος, όπου ήδη συντονίζει τις νέες εικαστικές και λογοτεχνικές του δράσεις. 
Η ατομική του έκθεση με τίτλο "Σύνοψη 2017", η ετήσια εκδήλωση τέχνης και λόγου "Πανσέληνος στον κήπο" και η έκθεση τμήματος της συλλογής του με έργα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών που διοργάνωσε στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη στο Αργοστόλι, έλαβαν εξαιρετικές κριτικές και είχαν ενθουσιώδη απήχηση στο φιλότεχνο κοινό. 

Επίσης είχε συμμετοχές με ζωγραφικά έργα του σε θερινές ομαδικές εκθέσεις που έγιναν με επιτυχία στην Πάρο και την Σαντορίνη από την ομάδα της "Art Way". 
Στις 30 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, θα λάβει μέρος στην έκθεση Μικρογλυπτικής που διοργανώνει το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος στην αυλή του Μουσείου της Π.Ε.Κ.Α.Μ. στο θησείο. 
Στις 13 Οκτωβρίου θα συμμετέχει στη μεγάλη και σημαντική εικαστική διοργάνωση "ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΧΡΩΜΑ+ΣΙΔΕΡΟ 10", με θέμα: "Πόλεμος και Προσφυγιά" στο Κερατσίνι. 
Στις 6 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στο Παρίσι για την παρουσίαση ζωγραφικών του συνθέσεων στην 9η ατομική του έκθεση στη Γαλλία, που θα γίνει στο χώρο τέχνης του περίφημου Κέντρου Φιλοσοφίας των Σεβρών, Le Centre De Sevres, στη Λεωφόρο των Σεβρών, 6ο διαμέρισμα του Παρισιού! 
Στο Παρίσι επίσης θα παρακολουθήσει μαζί με σύγχρονους διανοητές και εικαστικούς και τις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα του κέντρου Μπατακλάν. 
Παράλληλα κυκλοφορεί στα Βιβλιοπωλεία η νέα ποιητική συλλογή του "Ερμητικές Λαμπίδες" από τις εκδόσεις "Άπαρσις".





www.gisi.gr/evangelatos

ART STUDIO EST-LA CHAMBRE, ΠΡΑΤΙΝΟΥ 87, 116 34 ΑΘΗΝΑ
τηλ: 210 7294259, 6944621286