Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Εορτασμός της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου στην Κεφαλονιά

Κέρκυρα, 22 Οκτωβρίου 2017

                                                                                        
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                    

H «Ημέρα της Αστυνομίας» και η μνήμη του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου εορτάστηκε χθες Σάββατο (21-10-2017) στην Κεφαλονιά
Ο εορτασμός περιελάμβανε την τέλεση δοξολογίας, χθες το πρωί,  στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στο Αργοστόλι, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κεφαλληνίας.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Αστυνομίας (Σχετικό το από 20.10.2017 Δελτίο Τύπου) και στη συνέχεια ακολούθησε μικρή δεξίωση στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου της Μητρόπολης.
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων: η βουλευτής του Νομού, ο Δήμαρχος, εκπρόσωποι της πολιτείας και της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο Πρέσβης της Σερβίας στην Ελλάδα, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Σάμπατς, ο επίτιμος Πρόξενος της Σερβίας στην Κεφαλονιά, Δημοτικοί Σύμβουλοι της πόλης του Σάμπατς, καθώς και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, Ενόπλων Δυνάμεων, τοπικών ενώσεων και συλλόγων, απόστρατοι  αστυνομικοί  και πλήθος πολιτών.