Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Αναχώρησε η αποστολή για το Σάμπατς της Σερβίας

Αναχώρησε σήμερα το πρωί από το λιμάνι της Σάμης, η αποστολή Κεφαλλονιτών για τη πόλη Σάμπατς της Σερβίας. Σκοπός της επίσκεψης, η τελετή ονοματοδοσίας οδού της πόλης, σε  "Οδός Αργοστολίου".  Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν οι τοπικές αρχές, εκπρόσωποι της κυβέρνησης της Σερβίας καθώς και ο Πρέσβης της Ελλάδος στη Σερβία.
 Έχουν προσκληθεί αντιπροσωπείες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, του Δήμου Κεφαλονιάς, του Επιμελητηρίου, της Ένωσης Ξενοδόχων, της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και άλλων φορέων. 
Οι αντιπροσωπείες θα φιλοξενηθούν στις 22 και 23 Φεβρουαρίου στον αδελφό Δήμο Βόσδοβατς, επ’ ευκαιρία της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης που πραγματοποιείται από 22 έως 25 Φεβρουαρίου στο Βελιγράδι, κι εν συνεχεία θα φιλοξενηθούν από 24 έως 26 Φεβρουαρίου 2018 στο Σάμπατς.

 Παράλληλα, οι κανταδόροι των καλλιτεχνικών τμημάτων της ΚΕΔΗΚΕ έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν στο Σάμπατς  κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις για την ονοματοδοσία της "οδού Αργοστολίου"
Ττην αποστολή συνοδεύουν ο Επίτιμος Πρόεδρος της Σερβίας στη Κεφαλονιά, Βίκτωρας Ρουχωτάς και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης. .

 Φωτό: Αναμνηστική φωτογραφία λίγο πριν την αναχώρηση από τη Σάμη, των κανταδόρων της ΚΕΔΗΚΕ, με τους μαέστρους, Α, Μουρελάτο, Γ, Γεωργόπουλο και Β. Καλογηρά. 
Τ.Κ.