Τρίτη 11 Απριλίου 2017

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ ΣΑΜΗΣ- ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΥ


  Την Δευτέρα 27/3/2017 μετά από μια μαζική κινητοποίηση όλων των Συλλόγων  και των κατοίκων της περιοχής της Σάμης πραγματοποιήθηκε Λαϊκή Συνέλευση και αποφασίστηκε ότι είναι αναγκαία η ανακατασκευή της πεζογέφυρας Σάμης- Καραβομύλου λόγω της χρόνιας επικινδυνότητάς της.
Η ανάγκη αυτή είναι πλέον επιτακτική, η κοινωνία και οι Επαγγελματίες της περιοχής βιώνουν καθημερινά τα έντονα προβλήματα που είναι πλέον γνωστά σε όλους και σε λίγο με την έναρξη της θερινής τουριστικής περιόδου θα οξυνθούν. Όλοι όσοι συμμετείχαν στην κινητοποίηση έξω από τα Δικαστήρια της Σάμης δήλωσαν με δυναμικό τρόπο πως θα πρέπει άμεσα να βρεθεί μια ξεκάθαρη λύση.  Αποφασίστηκε η συνέχεια των κινητοποιήσεων και επόμενο βήμα είναι το συμβολικό κλείσιμο του Λιμνοσπήλαιου  Μελισσάνης με σκοπό οι αρμόδιοι φορείς να αναλάβουν την ευθύνη τους και να βρεθεί επιτέλους μια οριστική λύση!
  Καλούμε όλους του μαζικούς φορείς της Κεφαλονιάς , τους τοπικούς Συλλόγους και τους κατοίκους της περιοχής την Τετάρτη του Πάσχα, 19/4/2017 και ώρα 10:00 π.μ στον προαύλιο χώρο του Λιμνοσπήλαιου  Μελισσάνης να συμμετέχουν στην διαμαρτυρία και στο συμβολικό κλείσιμο με αίτημα μια ασφαλή πεζογέφυρα για όλους.


                                                                                                  Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του
                                                                                                   Επαγγελματικού Συλλόγου
                                                                                                       Σάμης “ΓΙΑΛΟΣ”