Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων στην Ε.Ο. νο 39 Αργοστόλι – Ληξούρι.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ  ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ


Αργοστόλι,  02.05.2017
Αρ. Δελτίου:  23

Η Δ/νση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κεφαλονιάς, ενημερώνει τους πολίτες και τους επισκέπτες του νησιού μας ότι, έχει προγραμματιστεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων από τις 03.05.2017 έως και τις 13.05.2017 και για τις ώρες από τις 08:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ. καθημερινά, στην Ε.Ο. νο 39 Αργοστόλι – Ληξούρι, από τη διασταύρωση με τη δημοτική οδό προς Λουκεράτα θέση «Κεχριώνας» έως την διασταύρωση με περιφερειακό Ληξουρίου στη θέση «Κολώνα» της  Δ.Ε. Παλικής, στα πλαίσια εκτέλεσης των απαραίτητων εργασιών του έργου «Συντήρηση – Αποκατάσταση Ε.Ο. Νο 39 από τη θέση «Λιβάδι» έως την είσοδο Ληξουρίου».

Μετά τις 20:00 μ.μ. καθημερινά και έως τις 08:00 π.μ. της επομένης ημέρας, η οδός θα δίνεται σε κυκλοφορία και η κυκλοφορία στα δύο ρεύματα θα ρυθμίζεται από φωτεινούς σηματοδότες που θα τοποθετηθούν εκατέρωθεν, της θέσης των εργασιών επί της οδού.
      Σας ζητούμε Συγνώμη, για την ολιγοήμερη ταλαιπωρία, η οποία είναι αναπόφευκτη, παρακαλούνται όμως  οι οδηγοί, να δείχνουν υπομονή και να τηρούν τις σημάνσεις και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, προς αποφυγή ατυχημάτων.
      Σε περίπτωση μεταβολής της ημερομηνίας έναρξης, θα ακολουθήσει νεώτερο δελτίο τύπου.


«Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ»