Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

«Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση της ΠΕΚ»

Πολιτιστική Εστία Κεφαλονιάς
Δελτίο Τύπου – Ευχαριστίες
Αργοστόλι, 28/06/2017

Μια όαση πολιτισμού σχηματίστηκε τη Δευτέρα το βράδυ(26/6/17) στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ», η οποία μεταξύ άλλων πέτυχε και τη μαζική συμμετοχή των συμπολιτών μας. Οι σημαντικοί συντελεστές πλαισιώθηκαν από ένα πραγματικά σπουδαίο μουσικό πρόγραμμα το οποίο υποδέχθηκε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό ο κόσμος που βρέθηκε κοντά μας. Γι’ αυτό το λόγο θέλουμε πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσουμε τα μέλη της μουσικής μας ομάδας που δεν ήταν άλλα απ’ το Μεγάλο Διονύση Φραγκόπουλο και την Εξαιρετική Ματίνα Παπαγεωργίου. Ευχή και ελπίδα μας είναι οι πορείες μας να ξανασμίξουν!

                Ιδιαίτερη τιμή και χαρά μας έδωσαν με την παρουσία και την ενεργή συμμετοχή μέσω των ομιλιών τους οι : κ. Φωτεινή Κούβελα, Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, η κ. Καλλίνικου Έφη, Χημικός-Εκπαιδευτικός Msc καθώς και η κ. Στρακάτου Αναστασία, στέλεχος του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Δήμου Κεφαλονιάς.
                Τεράστια ικανοποίηση μας έδωσε η συμμετοχή των μαθητριών Αιμιλία Βιβλάκη, Έλενα Βινιεράτου, Δήμητρα Έρτσου και της Γεωργίας Καούκη, οι οποίες με τη δύναμη της νιότης και της αθωότητας μας απήγγειλαν ποιήματα επιλογής που χειροκροτήθηκαν με ένταση και συγκίνηση από το κοινό. Τις ευχαριστούμε όλες από καρδιάς και εκτιμούμε ότι η συμμετοχή τους ήταν ένα απ’ τα πολυτιμότερα οφέλη που θα μπορούσαμε να προκαλέσουμε.
                Για μία ακόμη φορά, πολλοί ήταν οι επιχειρηματίες συμπολίτες μας που βοήθησαν στη συλλογική κουζίνα με την οποία συνηθίζουμε να κλείνουμε τις εκδηλώσεις μας. Οφείλουμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε τον Ανδρέα Παντελιό από το Μύθος Εστίασης, το Γρηγόρη Σταμούλη από το κρεοπαντοπωλείο Σταμούλης, την Όλγα Μαραβέγια από την υπεραγορά ΑΒ, το Διονύση Γαλιατσάτο απ’ την Παλιά Πλάκα, την Κούλα Αμβροσιάτου από το Πίτσα Αλ Φόρνο καθώς και τον Πασκουάλε Ιουλιανό από το Παπαράτσι ιλ ριστοράντε.
                Τέλος, ευχαριστούμε την ΚΕΔΗΚΕ και τον πρόεδρό της κ. Άγγελο Κωνσταντάκη για την παραχώρηση της αίθουσας, καθώς επίσης και τον κ. Γρηγόρη Μαυρογιάννη για την τεχνική υποστήριξη. Ευχαριστούμε θερμά τους κυρίους Σπύρο Αλεβιζόπουλο, Σπύρο Σακαλή και Γιώργο Χαλαβαζή που ήταν εκεί και κάλυψαν μέσω των αντίστοιχων ενημερωτικών ιστοσελίδων τους δημοσιογραφικά την εκδήλωσή μας, κάνοντάς την έτσι γνωστή σε περισσότερους συμπολίτες μας. Περισσότερο απ’ όλους όμως, ευχαριστούμε όλους όσους έδωσαν το παρόν δημιουργώντας μία ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.
                Η ενασχόλησή μας με τον πολιτισμό δεν είναι μία πολυτέλεια αλλά μία ανάγκη!
Για την Π.Ε.Κ.
Γιάννης Βαρούχας
Μπορείτε στον παρακάτω σύνδεσμο να δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης καθώς και το βίντεο που θα ανέβει τις επόμενες μέρες με την εκδήλωση στο σύνολό της : https://www.facebook.com/dialogos.diadrasi/?ref=bookmarks

ΥΓ: Η δημιουργική και καλοπροαίρετη κριτική του κ. Αλεβιζόπουλου στο άρθρο που δημοσίευσε στο Kefalonianews υπό τον τίτλο «Η συμπόρευση των δύο φύλων» ήταν κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη για εμάς, καθώς θεωρούμε ότι μας βελτιώνει, και γι’ αυτό τον ευχαριστούμε.