Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΕΛΛΑΔΑ-ΣΕΡΒΙΑ 150 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ» Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017


ΟΝΟΜΑΤΟΔΩΣΙΑ ΟΔΟΥ «ΣΑΜΠΑΤΣ». Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017, ώρα 6.30μμ, στην οδό Αμοργού και Σουηδίας στο Αργοστόλι, τελετή ονοματοδωσίας της οδού ΣΑΜΠΑΤΣ Σερβίας και ανάκρουση των Εθνικών Ύμνων από τη Δημοτική Φιλαρμονική «Διονύσιος Λαυράγκας».


ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ. Σάββατο 21 Οκτωβρίου, ώρα 07:15μμ, Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ», αίθουσα Αντίοχου Ευαγγελάτου. Εγκαίνια της 
ιστορικής έκθεσης «ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΡΒΙΑ 150 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ». Ομιλία από την κα Μαυρογένη Σταυρούλα, καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Μακεδονίας (τμήμα Βαλκανικών, Σλάβικων και Ανατολικών Σπουδών).



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ. Σάββατο 21 Οκτωβρίου, ώρα 8:00μμ, στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ», αίθουσα Διονυσίου Λαυράγκα. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επαρχίας Κράνης «Ο ΜΠΑΛΛΟΣ», η Παιδική Χορωδία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κεφαλλονιάς «Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.» και  παρέα Κανταδόρων από το Αργοστόλι και τη Λειβαθώ, θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με χορούς και ακούσματα του τόπου μας.

Τις εκδηλώσεις θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρέσβης της Δημοκρατίας της Σερβίας στην Ελλάδα κ. Dusan Spasoievic και εξαμελής αντιπροσωπεία του Αδελφοποιημένου Δήμου του Σάμπτατς, με επικεφαλής τον Προέδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Nemanja Pajic

                                                                                              




ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ