Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

2η συνάντηση για την καινοτομία στη Γαλλική Σχολή

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο της Γαλλικής σχολής "Alliance Française" στο Αργοστόλι στην οδό Λ. Βεργωτή νο 89, η δεύτερη συνάντηση για την προώθηση των καινοτόμων ιδεών μέσω της δημιουργίας θερμοκοιτίδας (incubator) στο Αργοστόλι.
Όσοι έχετε νέες, καινοτόμες ιδέες και ψάχνετε τρόπους να τις υλοποιήσετε, θα βρείτε και τη δεύτερή μας συνάντηση ενδιαφέρουσα.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην επίτιμη πρόξενο της Γαλλίας στην Κεφαλονιά  Emmanuelle Sinagra, στη συζήτηση θα συντονίσουν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Πρέντζας και Γεράσιμος Αντζουλάτος.
Θα παρουσιαστούν οι θέσεις και προτάσεις των εισηγητών κ.κ. Δανιήλ Φωκά, Αντωνίου Λιβιεράτου και Παναγιώτη Μαρκαντωνάτου, για τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας της κυψέλης όπως και τα πλεονεκτήματα του επιχειρείν μέσω του Ευρωπαϊκού τρόπου αντίληψης.
Ιδιαίτερη χαρά θα μας δώσει η παρουσία φοιτητών των τριών σχολών στο νησί, διότι αυτοί με τον ενθουσιασμό τους, είναι που έχουν τις πιο  καινοτόμες ιδέες.
Η προσπάθεια μας αυτή προέκυψε από την  πρωτοβουλία της Γαλλικής Πρεσβείας Mazinnov που δύο χρόνια τώρα διοργανώνεται στην Αθήνα προωθώντας τόσο τις καινοτόμες ιδέες όσο και την Ελληνογαλλική συνεργασία.
Emmanuelle SINAGRA