Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

.
    Η Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση (ΑΑΣ), που στηρίζει το πλαίσιο της ΠΑΣΕΒΕ, χαιρετίζει τους συναδέλφους επαγγελματίες που ψήφισαν και στηρίζουν το ψηφοδέλτιό της στις πρόσφατες εκλογές του ΕΒΕΚΙ.
    Η εκλογική αναμέτρηση έγινε ανάμεσα σε δυο μηχανισμούς που εκπροσωπούν τα συμφέροντα μεγαλοεπιχειρηματιών των νησιών μας και της ΑΑΣ, που έβαζε σε προτεραιότητα τα καυτά ζητήματα επιβίωσης που απασχολούν τους μικρούς αυτοαπασχολούμενους ΕΒΕ, φορολογικό, ασφαλιστικό, χρέη, κατασχέσεις κ.λ.π. Αυτοί οι μηχανισμοί άφησαν στην άκρη τα πραγματικά καθημερινά προβλήματα των μικρών Επαγγελματιών, η αντιπαράθεσή τους έγινε γύρω από προσωπικές διενέξεις και ανούσιες αντιπαραθέσεις, όπου οδήγησαν σε μια άνευ προηγουμένου πόλωση για τέτοιου είδους εκλογικές διαδικασίες, που ουδεμία σχέση έχουν με τα συμφέροντα των μικρών αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ.

    Η παράταξη μας θα αξιοποιήσει το βήμα που μας έδωσαν οι συνάδελφοι στο Επιμελητήριο για να αποκαλύπτει τους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς και μέτρα που προωθούνται εις βάρος των συμφερόντων των αυτοαπασχολούμενων.
Θα συνεχίσει να τους καλεί:
ü  Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους μέσα από μαζικές συνελεύσεις στους επαγγελματικούς συλλόγους.
ü  Σε αγωνιστικές μορφές κινητοποιήσεων, για την  οργάνωση ενός ισχυρού κινήματος που θα θέτει ως προτεραιότητα τις διεκδικήσεις ικανοποίησης των σύγχρονων και άμεσων αναγκών τους.


Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση.