Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΣΤΗΝ ‘Greek Tourism Expo 2017’

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ  ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΤαχ. Δ/νση  : Αλυκές Ποταμού-49100 Κέρκυρα          
Τηλ.            : 6944375104
Πληροφορίες: Σπύρος Γαλιατσάτος
Ηλεκ. Δ/νση: spirosgaliatsatos@gmail.com
    ΚΕΡΚΥΡΑ, 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017


Από δεξιά  ο προϊστάμενος  τμήματος Δια Βίου Μάθησης και Παιδείας της Π.Ε Κεφ/νιας κος Μηνάς Κλαουδάτος,    ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής ΠΙΝ κ. Σπύρος Γαλιατσάτος εν μέσω των κ. Έυας και Κάτιας Πολίτη.            Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε στην  4η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ‘Greek Tourism Expo 2017’, που διοργανώθηκε 8-10 Δεκεμβρίου, στο ‘Metropolitan Expo’.

Την ΠΙΝ εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής ΠΙΝ κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, ο οποίος πραγματοποίησε συναντήσεις με τουριστικούς παράγοντες στις οποίες διαπιστώθηκαν,  ότι οι τάσεις για την κίνηση κατά την προσεχή τουριστική περίοδο στα νησιά μας είναι θετικές. O κος Γαλιατσάτος έδωσε συνεντεύξεις σε  τουριστικά portal.  Υπήρξε ενδιαφέρον για τα νησιά του Ιονίου τόσο από επαγγελματίες από το εσωτερικό και το εξωτερικό όσο και από   μεμονωμένους  επισκέπτες.

Στην έκθεση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Παξών  κος Γεώργιος Λύχνος και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Παιδείας  Κέρκυρας κ. Βασίλης Καββαδίας. Την επιμέλεια του περιπτέρου είχε ο προϊστάμενος  τμήματος Δια Βίου Μάθησης και Παιδείας της Π.Ε Κεφ/νιας κος Μηνάς Κλαουδάτος. Την στήριξη τους παρείχαν επίσης οι κες  Έυα και Κάτια Πολίτη από το  Μεγανήσι.     
O Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής ΠΙΝ κ. Σπύρος Γαλιατσάτος με το διάσημο Έλληνα (τηλε)σκηνοθέτη κ.  Τάσο Μπιρσίμ στο περίπτερο των Ιονίων Νήσων.

                                                                       Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
                                                                    ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
                                                                                       ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ


Η Χορωδία Αργοστολίου στην Κέρκυρα

https://samikefalonias.wordpress.com/2018/10/18/%CE%B7-%CF%87%CE%BF%CF%81%CF%89%CE%B4%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF...