Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Συνάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μπαλάφα, με τον Δήμαρχο Σάμης και Δημοτικούς Συμβούλους.


Συνάντηση με τον Δήμαρχο Σάμης, Μάκη Μονιά και Δημοτικούς Συμβούλους, είχε σήμερα το πρωί, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας.
Από τη Δημοτική Αρχή παραβρέθηκαν οι: Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αριστέα Αμίτση, ο Αντιδήμαρχος Σάμης, Νίκος Ρασσιάς, η Εντεταλμένη Σύμβουλος, Εριγώνη Βαλσάμου, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Πολύδωρος Στελάτος.
Τον Βουλευτή συνόδευαν, ο Γραμματέας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς & Ιθάκης, Σπύρος Παγώνης και τα Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, Γεράσιμος Αραβαντινός, Γεράσιμος Γονατάς και Αριστοτέλης Μπατιστάτος.

Ο Δήμαρχος, ανέφερε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, έλλειψη προσωπικού ( μόλις 21 υπάλληλοι ), και ιδιαίτερα επιστημονικού προσωπικού, την υποστελέχωση των υπηρεσιών, με αποτέλεσμα τις τεράστιες δυσκολίες, ως προς την εκτέλεση έργων και την ορθολογικότερη αξιοποίηση των χρημάτων, τα νομικά κενά και τις δυσκολίες που υπάρχουν, ως προς την λειτουργία των πρόσφατα διασπασμένων Δήμων, τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δομές υγείας στο Δήμο Σάμης και όχι μόνο και μια σειρά άλλα ζητήματα, που μπορείτε να παρακολουθείσετε στα βίντεο που ακολουθούν.
Ο Βουλευτής απάντησε πως είναι πρόθυμος να βοηθήσει σε ό,τι του ζητηθεί, σε συνεργασία με τον βουλευτή Κεφαλονιάς & Ιθάκης, Παναγή Καππάτο.
Ζήτησε δε από τον Δήμαρχο, να ετοιμάσει ό,τι θέματα απασχολούν τον Δήμο και να προωθηθούν στο κοινοβούλιο, διακομματικά.
Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ζήτησε από τν Βουλευτή, να προωθηθεί, η τροποποίηση του Π΄Δ΄για τον Μύρτο, για να γίνει εύρυθμη η λειτουργία του, από τη μεριά του Δήμου.
Ο εκπρόσωπος της Κίνησης Πολιτών Επαρχίας Σάμης, Γιάννης Διγαλέτος, που παραβρέθηκε στη συνάντηση, ζήτησε από τον Βουλευτή, την συνολική επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν λόγω νομικών κενών και υποστελέχωσης, οι νεοδιασπασθέντες Δήμοι, σε όλη τη χώρα, την υπεράσπιση της απλής αναλογικής στην Τ.Α. και την παραμονή των Λιμενικών Ταμείων, στη Τ.Α.
Όλη τη ζητήση, μπορείτε να παρακολουθήσετε, στα βίντεο που ακολουθούν.
Τάσος Καβαλλιεράτος.














 

Δεν υπάρχουν σχόλια: