Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΦΙΛΟ



Το ερώτημα που θα μπορούσε να μου κάνει κάποιος, για τις επερχόμενες εκλογές είναι: Γιατί με τον Θεόφιλο ή γιατί τον Θεόφιλο; Η απάντηση θα μπορούσε να είναι απλά: Γιατί έτσι… Αυτή θα ήταν μια καλή απάντηση, αν τα πράγματα στον τόπο μας εξελίσσονταν φυσιολογικά και δεν είχαμε φτάσει στο τέλμα που ζούμε σήμερα. Και εξηγούμαι…. Δυστυχώς για τους κρατούντες του πολιτικού μας συστήματος, γαλαζοπράσι-νους συμπαίκτες που επί 35 χρόνια τρώνε τις σάρκες μας, “ήρθεν η ώραν τους” που λέει και ο Τζίμης Πανούσης.
- Θα έπρεπε όλοι εσείς οι δήθεν προστάτες των συμφερόντων των Ελλήνων, που κρύβεστε πίσω από τα κομματικά σας ταμπελάκια, να είχατε το θάρρος να διεκδικούσατε την ψήφο μας στηριζόμενοι στις δικές σας ικανότητες και στην προσωπικότητά σας. Αντί γι΄αυτό όμως έχετε το θράσος και ζητάτε την ψήφο μας σαν να μας λέτε, από το Κόμμα εξαρτάσαι σκάσε και ψήφισέ μας. Φτάνει πια, δεν σας αξίζει ούτε το φάσκελό μας, κύριοι εκπρόσωποι των κομμάτων εξουσίας. Πάρτε το χαμπάρι είστε τελειωμένοι γιατί μαζί με την υπομονή μας έχετε εξαντλήσει και τις τσέπες μας.
Μας γονατίσατε αλλά παρά τις πρωθυπουργικές απειλές, δεν θα σκύψουμε το κεφάλι.
-Συμπατριώτες μην τους φοβάστε, αγνοήστε τους δεν τους έχουμε ανάγκη. Η Κεφαλονιά μας μπορεί να κυβερνηθεί και να πάει μπροστά και χωρίς Επισκόπους που έλαβαν το χρίσμα από τα κομματικά ιερατεία. Ας ξυπνήσουμε όλοι και ας βγούμε από την εικονική πραγματικότητα που επί τόσα χρόνια ζούσαμε.
Ας κάνουμε επιτέλους την επανάστασή μας και ας δώσουμε την ευκαιρία στο Θεόφιλο Μιχαλάτο, έναν άνθρωπο της πραγματικής και ντόπιας οικονομίας, έναν άνθρωπο πραγματιστή αλλά ταυτόχρονα και οραματιστή που μαζί με τους εκλεκτούς συνεργάτες του, θα οδηγήσουν τον τόπο στην αληθινή νέα εποχή.

Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά 

Τάσος Παπαδάτος
Συνταξιούχος, π. Δ/ντής Εθνικής Τράπεζας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Εκλογική Περιφέρεια Αργοστολίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: