Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Η ορκωμοσία του Δήμαρχου Αλέξανδρου Παρίση και του πρώτου Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς

 
 
dimarxos_first_1a.jpg
 
 
Φωτο ρεπορταζ..
 
 
 
 
 img_0486.jpg
 
 img_0462.jpg
 
 
img_0498.jpg
 
Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή πρωί, 19 Δεκεμβρίου 2010, η ορκωμοσία του πρώτου Δήμαρχου Κεφαλονιάς Αλέξανδρου Παρίση και των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων. 
 
 img_0496.jpg
 
 img_0497.jpg
 
 img_0502.jpg
 
 img_0500.jpg
 
 img_0503.jpg
 
 img_0506.jpg
 Μετά τον όρκο του , ο Δήμαχος Αλέξανδρος Παρίσης, όρκισε του εκλεγμένους συμβούλους οποίο επέλεξαν να ορκιστούν με θρησκευτικό όρκο,
 
 img_0511.jpg
και στη συνέχεια τους Συμβούλους της Λαϊκής Συσοπέιρωσης οι οποίοι επέλεξαν να ορκιστούν με πολιτικό όρκο.
 
 img_0521.jpg
Με την ορκωμοσία , ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς απευθύνει χαιρετισμό και ανακοινώνει τις προτεραιότητες της Δημαρχίας του, δίνοντας βάρος στα οικονομικά του Δήμου τα οποία δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση.
 
 img_0531.jpg
 
 img_0568.jpg
Ακολούθησε στο βήμα, ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης  Μάρκος Κοτσιλίνης όπου και αυτός έθεσε υπόψη των πολιτών τους άξονες της αντιπολιτευτής του πολιτικής για το επόμενο διάστημα.
 
 img_0572.jpg
 
 img_0575.jpg
Ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης  Θεόφιλος Μιχαλάτος, ως τελευταίος Δήμαρχος Λειβαθούς αναφέρθηκε στα προβλήματα που επιλύθηκαν στην  Δημαρχία του, σηματοδοτώντας έτσι ότι η Λειβαθώς θα είναι πάντα η προτεραιότητά του στη νέα του θητεία ως Δημοτικός Σϋμβουλος του Δήμου Κεφαλονιάς.
 
 img_0587.jpg
 
 img_0602.jpg
Τέλος, τον κύκλο των ομιλητών έκλεισε ο δεύτερος συνδυασμός της ελάσσονος Αντιπολίτευσης  Νίκος Γκισκίνης, ο οποίος αναφέρθηκε στη δύσκολη οικονομική κατάσταση, στις ευθύνες αυτών που την δημιουργησαν και στην ανάγκη του λαού για έαν δήμο συμπαραστάση στα προβλήματά του.
 
 img_0599.jpg
 
 Περιμένουμε από τους επικεφαλής  των συνδυασμών να μας στείλουν τις ομιλίες τους για να τις παρουσιάσουμε πλήρως.
 
 img_0619.jpg
 ο Αλέξανδρος Παρίσης υπογράφει το πρακτικό 
img_0675.jpg
 το ίδιο κάνει και ο Μάρκος Κοτσιλίνης
 img_0694.jpg
 ο Θεόφιλος Μιχαλάτος
 img_0653.jpg
Ο Νίκος Γκισγκίνης..
 
 και ακολούθησαν οι 180 εκλεγμένοι Σύμβουλοι..      http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=17215&Itemid=152
                                                                                                                              

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι φωτογραφίες είναι καλές. Πολύ καλές, θα έλεγα. Αλλά αγαπητό blog δημοσίευσε, αν υπάρχει πουθενά, τον λόγο του νέου Δημάρχου για να τον σχολιάσουμε. Πρέπει να ήταν λόγος υποθέτω, βαθυστόχαστος, αισιόδοξος, γεμάτος σκεπτικισμό, αντάξιος της εποχής, της ιστορίας του νησιού μας και βέβαια των προσδοκιών των όπου γης Κεφαλονιτών/Κεφαλονιτισσών.

Κεφαλονιά Βόρειος Πόλος είπε...

Θα ψάξω και αν την βρω θα την βάλω!