Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Σ. ΚΟΥΡΗΣ. ΣΟΒΑΡΟ ΚΤΗΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΣΤΡΑΣ.






ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ
Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη
Ταχ.Δ/νση : Διοικητήριο
Τ.Κ. :28100
Τηλ :2671360509
Fax :2671028462


Αργοστόλι,21-09-2011
Αρ. Πρωτ : οικ.46811/13994


ΠΡΟΣ:- Δήμο Κεφαλλονιάς


ΚΟΙΝ:- ΕΛΜΕΚΙ
Υπόψη: Προέδρου
κ. Γεωργόπουλου Διον.
- Σύλλογο Διδασκόντων
Γεν. Λυκείου Πάστρας
-Μ.Μ.Ε.



Μετά από ανακοίνωση του ΔΣ της ΕΛΜΕΚΙ και του Συλλόγου Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Πάστρας, επισημαίνεται το οξυμένο κτιριακό πρόβλημα του εν λόγω σχολείου και ζητείται η άμεση δρομολόγηση-υλοποίηση της δημιουργίας νέου σχολικού συγκροτήματος αλλά και επείγουσας αντικατάστασης των ελαφρού τύπου με βαρέως τύπου διώροφες κατασκευές.
Ένα επιπλέον τμήμα του εν λόγω σχολείου λειτουργεί σε απαράδεκτες συνθήκες γεγονός ανεπίτρεπτο για έναν τόσο ευαίσθητο τομέα όπως αυτόν της παιδείας στο νησί μας.
Διαφαίνεται έντονα, η ανάγκη εγκατάστασης τουλάχιστον μίας αίθουσας βαρέως τύπου στο σχολείο, για την ασφαλή, ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή των μαθημάτων στο εν λόγω τμήμα.
Δεδομένου ότι το εν λόγω θέμα άπτεται των αρμοδιοτήτων παρέμβασης του Δήμου, παρακαλούμε ιδιαιτέρως για την κατά το δυνατό άμεση διαχείρισή του. Επειδή ωστόσο είμεθα γνώστες του ζητήματος και διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία που αφορά στα διαδικαστικά της υλοποίηση των εν λόγω κατασκευών, είμεθα στην διάθεσή σας , για οποιαδήποτε πληροφορία ή συνδρομή απαιτηθεί.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: