Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Πισαετός, κόλαση!!! Έγκλημα εκ προμελέτης και θα πρέπει κάποια στιγμή οι υπαίτιοι να τιμωρηθούν για το κακό που έκαναν στην Ιθάκη.


Πισαετός, κόλαση!!! Έγκλημα εκ προμελέτης και θα πρέπει κάποια στιγμή οι υπαίτιοι να τιμωρηθούν για το κακό που έκαναν στην Ιθάκη.
Δεν φτάνουν τα λόγια και οι διαπιστώσεις. Δεν φτάνει μόνο η υπόδειξη  όσων έφταιξαν  και τα ψεύτικα λόγια των αρμοδίων.
Μόνο αν δεις με τα ίδια σου τα μάτια αυτό που συμβαίνει στον Πισαετό, μόνο αν το ζήσεις καταλαβαίνεις το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί η Ιθάκη.
Θα βρεθούν κάποιοι να πουν ότι με όσα γράφουμε  κάνουμε κακό στην Ιθάκη. Όχι, όλα στο φως, να ενημερωθεί ο κόσμος τι τον περιμένει. Να ενημερωθεί ο επισκέπτης της Ιθάκης από πού θα προφυλαχτεί. Αν θέλει να επισκεφθεί το νησί, να το επισκεφθεί σε γνώση του όλα όσα τον περιμένουν,  όταν θα πάει και όταν θα φύγει.

Ξεχνιούνται όμως όλα όταν ανακαλύψεις τις ομορφιές του νησιού του Οδυσσέα. Όλα ξεχνιούνται, η ταλαιπωρία, το βρίσιμο προς τους αρμοδίους, χωρίς να ξέρεις ποιος είναι ο φταίχτης.  Όλα ξεχνιούνται όταν φεύγεις από τον κρανίου τόπο, το λιμάνι του Πισαετού.
Κανείς δεν μπορεί να προφυλαχθεί, πώς να προφυλαχθεί, από πού να προφυλαχθεί. Σήμερα ήρθε να προστεθεί, (δεν γνωρίζουμε αν είναι μόνιμη κατάσταση) το χάλασμα των κομπιούτερ, αναγκαζόμενος ο ταμίας να εκδίδει τα εισιτήρια με το χέρι.  Σε περίοδο αιχμής επιτρέπετε να λειτουργεί μόνο ένα ταμείο;



ΚΟΛΑΣΗ,  μόνο αυτή η λέξη ταιριάζει στον ΠΙσαετό.
Οι φωτογραφίες μιλάνε μόνες τους.




















Δεν υπάρχουν σχόλια: