Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙ‏ΤΩΝ.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!


ΟΧΙ ΣΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΦΕΚ240/12/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την Δευτέρα 14/1/2013 ψηφίζεται στο Ελληνικό κοινοβούλιο η πράξη νομοθετικού περιεχομένου (επισυνάπτεται το αντίστοιχο ΦΕΚ 240 της 12ης Δεκεμβρίου του 2012) η οποία παραχωρεί την Εθνική Κυριαρχία της Πατρίδας μας και μάλιστα με την διαδικασία του κατεπείγοντος.

Όπως έχει επανειλημμένα τονίσει το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών - ΣΠΙΘΑ του Μίκη Θεοδωράκη, η Εθνική Κυριαρχία ενός κράτους εκχωρείται και παραδίδεται μονάχα έπειτα από στρατιωτική ήττα, την οποία το κράτος μας δεν έχει υποστεί, απ? την στιγμή που τις τελευταίες δεκαετίες δεν έχει εμπλακεί σε κανέναν πόλεμο.

Κάθε κυβέρνηση ??έχει δικαίωμα?? να κάνει λάθη σε επί μέρους ζητήματα εσωτερικής και οικονομικής πολιτικής. Κάθε κυβέρνηση ??έχει το δικαίωμα?? ακόμα και να αποτύχει στην άσκηση αυτών των πολιτικών.  

Καμία κυβέρνηση όμως και κανένας λαός δεν έχει το παραμικρό δικαίωμα, για κανένα λόγο, να εκχωρήσει και να παραδώσει την Εθνική Κυριαρχία της Πατρίδας.

Με βάσει τα παραπάνω θεωρούμε την επικείμενη πράξη ψήφισης του νομοθετικού περιεχομένου που εκχωρεί την εθνική κυριαρχία της χώρας, ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ.

Καταγγέλλουμε την τωρινή τρικομματική κυβέρνηση αλλά και όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις που κυβέρνησαν την χώρα απ? τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι σήμερα, ως ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ και Εθνικά μειοδοτικές.

Το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών ? ΣΠΙΘΑ του Μίκη Θεοδωράκη δεσμεύεται ότι θα κάνει το καθήκον απέναντι στον Ελληνικό λαό και την Πατρίδα ώστε να ανακτηθεί η Εθνική Κυριαρχία. Δεσμευόμαστε ότι θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις δίπλα στον προδομένο από τα αστικά και μη κόμματα, Ελληνικό λαό, ώστε να φτάσουμε στην πολυπόθητη Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Πατριωτική Αναγέννηση. 


Γραφείο Τύπου

Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών ? ΣΠΙΘΑ


ΣΠΙΘΑ - ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Τα δύο ολόκληρα χρόνια της Σπιθιστικής μας ζωής έχουν αποδείξει ότι η πολυπόθητη Εθνική Ανεξαρτησία - Παλλαϊκή Εξουσία - Πατριωτική Αναγέννηση δεν θα μας χαριστεί έτσι απλά ή τόσο εύκολα όπως ίσως νομίζαμε κάποιοι στο ξεκίνημα του Κινήματος αυτού.
περισσότερα


ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Κ.Α.Π. ΣΠΙΘΑ

Η Κεντρική Επιτροπή του Κ.Α.Π. Σπίθα, συνεδρίασε και κατέληξε στα εξής :
1. Η Σπίθα μέχρι σήμερα, στην διετή της πορεία κατάφερε να υλοποιήσει ικανοποιητικά τον διαφωτιστικό ρόλο της προς τον ελληνικό λαό, με συνεχή ενημέρωση για τα Μνημόνια και τις συνέπειές τους, ενημέρωση που έγινε κτήμα πολλών Ελλήνων και γέννησε το Κίνημα των Αγανακτισμένων, άλλα Κινήματα καθώς και εμπλουτισμό των κομμάτων ή και δημιουργία νέων, πάνω στις ιδέες μας.
περισσότερα


ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΓΝΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΙΓ΄ΠΕΡΙΟΔΟΥ

περισσότερα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Κ.Α.Π. - ΣΠΙΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΦΕΚ 240 ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

περισσότερα


ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Αύριο Δευτέρα 14/01/2013 παραδίδεται στα χέρια των Τροϊκανών και του ΔΝΤ, η Εθνική μας Ανεξαρτησία.
περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: