Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Δέκα πέντε αδέσποτα σκυλάκια στην ευρύτερη περιοχή του Ληξουρίου τον τελευταίο διάστημα έπεσαν θύματα ανεγκέφαλων ανθρωποειδών.


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΩΟΦΙΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
<ΝΤΟΡΙΣ>


ΑΦΜ: 997628210                                           
ΔΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
ΑΡ. ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤ. ΚΕΦ/ΝΙΑΣ 88   16/6/2011
ΑΡ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ  582    13/10/2011
ΤΗΛ. ΚΑΙ ΦΑΞ: 2671069832                                                        Αρ. Πρωτ:3
ΚΙΝ: 6979072801                                                                           Ημερομηνία :17/01/2013
E-mail:  doris.ark@hotmail.com





                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ!!!!

Δέκα πέντε αδέσποτα σκυλάκια στην ευρύτερη περιοχή του Ληξουρίου τον τελευταίο διάστημα έπεσαν θύματα ανεγκέφαλων ανθρωποειδών που σκορπούν το θάνατο και μάλιστα εσχάτως ρίχνουν τα δηλητήρια τους και σε περιφραγμένους χώρους σε οικόσιτα σκυλιά!!!!
Ένα πρόβλημα που στην ουσία το μέγεθος του ήρθε στην επιφάνεια μετά από το δίκαιο ξέσπασμα των φοιτητών ,επαγγελματιών και φιλόζωων στο Ληξούρι, που συγκάλεσαν αγανακτισμένοι έκτακτα, σύσκεψη, στο πρώην Δημαρχείο Ληξουρίου παρουσία του Αντιδημάρχου Παλλικής και του Διοικητή της Αστυνομίας.
Συζητήθηκε  το μέγεθος του προβλήματος και μάλιστα παρουσιάστηκε και μία φόλα που βρέθηκε στο περιφραγμένο χώρο γνωστού ξενοδοχείου ,η οποία ήρθε στα χέρια του συλλόγου και στην συνέχεια παραδόθηκε στη κτηνιατρική υπηρεσία για ανάλυση με την ελπίδα να βρεθεί το δηλητήριο και αν δυνατόν ,άλλα στοιχεία που να μας οδηγήσουν στην αποκάλυψη των δραστών..
 
Η συνάντηση θα επαναληφτεί την Κυριακή 20/01/2013 στον ίδιο χώρο με σκοπό την οργάνωση δράσεων αναχαίτισης αυτών των δολοφονικών ενεργειών  και τρόπους προσφοράς πρώτων βοηθειών ,άμεσα ,σε τυχόν άλλα παρόμοια κρούσματα.
Ας αντιδράσουμε όλοι μαζί ,ενωμένοι για να αποδείξουμε στη θλιβερή αυτή άρρωστη μειονότητα ότι  σύντομα θα λογοδοτήσουν…
Η παρουσία ΟΛΩΝ μας κρίνεται ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.
Επισυνάπτουμε εικόνες και βίντεο από την συνάντηση, της πάντα πρόθυμης φιλόζωης να βοηθήσει  Αριστέας Χαριτάτου.

 ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.







Δεν υπάρχουν σχόλια: