Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Ο... ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΘΑΚΗΣ!!

«ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ»!!

Γύρισε από τη Ρουμανία από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του ο Δήμαρχος Ιθάκης Γιάννης Κασσιανός και μάζεψε τους δημοτικούς υπαλλήλους στο Δημοτικό Κινηματογράφο να τους κάμει το κήρυγμά του, όπως συνηθίζει κατά καιρούς, όταν του φταίνε τα καμώματα του και ξεσπάει σε υπαλλήλους και πρώην Δημοτικούς Άρχοντες και Συμβούλους.
Μάθημα πρώτον φταίνε οι  δημόσιοι υπάλληλοι για το χάλι της Ελλάδας, αυτό το ακούμε συχνά από τον ίδιο, αλλά δε φταίνε οι σεσημασμένοι φοροκλέπτες και φοροφυγάδες και ότι άλλο ο ίδιος κουβαλάει με το σεσημασμένο του παρελθόν! Τον εαυτούλη του πάντα τον βγάζει έξω από το κάδρο με τους αίτιους για το χάλι της Ελλαδίτσας μας. Αλλά τους διαβεβαίωσε ότι αυτός δε χρωστάει τίποτα στο κράτος και το κράτος λέει  παλαβομάρες από... φθόνο! Λες και οι Κυβερνόντες από τα 10 εκατ. κατοίκους ξεχώρισαν τον ίδιο για να του ανταποδώσουν τα απωθημένα τους

Μάθημα δεύτερο, άμα ήτανε άντρας και όχι γυναίκα η Αμαλία – εννοεί την παράνομα κυνηγημένη Προϊσταμένη των Οικονομικών του Δήμου Ιθάκης Αμαλία Οικονόμου που δεν παρανόμησε για μάτια του τα ωραία – και που προστάτεψε τα συμφέροντα του Δήμου, «θα του έσπαγε τα μούτρα και τα δόντια και θα τον πέταγε από το παράθυρο». Τα ίδια είχε πει και στη δικηγόρο της Πάτρας Ελένη Ασημακοπούλου πριν ένα χρόνο, όταν πήγε να τον ρωτήσει για υπόθεση πελάτη της, τα ίδια και στον πρώην Δήμαρχο Τηλέμαχο Καραβία σε ανοικτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου!! Πολύ... άντρας ο... επιτυχημένος επιχειρηματίας και πολιτικός! Μα όποιος τον ξέρει από τα παλιά τις ίδιες μαφιόζικες τακτικές ακολουθούσε και σε συνεταίρους του στην Αμερική, όταν ήθελε να τους συνετίσει… έβαζε μπράβους και τους ξυλοφορτώνανε. Όχι ο ίδιος γιατί αυτός έχει μόρφωση (καθηγητής Πανεπιστημίου), επίπεδο, αρχές και φυσικά είναι και ο πρώτος πολίτης αυτού του νησιού, μιας και χαίρει της εμπιστοσύνης του Θιακού λαού που τον εξέλεξε και το στηρίζει ως Δήμαρχο δύο χρόνια τώρα!!! Πάλι καλά που θα τον πέταγε από το παράθυρο μονάχα, γιατί κάποιοι άλλοι ακουστοί, έχουνε ...αδυναμία να τσιμεντάρουνε αλά Γραμματικό!
Μάθημα τρίτο, πέρυσι ο προϋπολογισμός δεν εκτελέστηκε και δε φταίνε ούτε ο ίδιος ούτε η αδερφή αντιδήμαρχος και η διοίκησή τους. Φταίνε οι υπάλληλοι και φέτος άμα δεν εκτελέσουνε το προϋπολογισμό θα απολυθούνε. Αυτός θα είναι στη Ρουμανία και η άλλη η άσχετη θα ασχολείται με τον Σκληρό, τον Καραβία και τα άλλα παιδιά, που τους κάνουν «ρεντίκολο» η τους λένε «ξεφτίλες» όπως η ίδια ισχυρίζεται γιατί μέχρι εκεί φτάνουνε κακήν κακώς οι ικανότητες της και θα φταίνε οι άλλοι που δε προχωράει τίποτα στο Θιάκι!
Μάθημα τέταρτο δε πρόλαβε να το κάμει γιατί σηκωθήκανε οι υπάλληλοι και τους είπανε σε αυτόν και την αδερφή του, ότι «διαλύσανε το Δήμο», ότι «είναι ανέντιμοι», ότι «δεν τους ανέχονται  άλλο» και «να  σηκωθούνε να φύγουνε»! Να δούμε σε ποιους υπαλλήλους αύριο θα σταλεί κλήση σε απολογία!!! Τελευταίες σπασμωδικές κινήσεις πριν το τέλος ενός προαναγγελθέντος θανάτου!!
Είναι ντροπή να διοικείται το νησί της Ιθάκης από αυτούς τους α π ε ρ ί γ ρ α π τ ο υ ς ανθρώπους!
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Υ.Γ. Επειδή ως συνηθίζει η αδελφή του Δημάρχου Νίκη Παναγιωτοπούλου, Αντιδήμαρχος θα βγει να μας διαψεύσει δεν μας μεταφέρει εδώ όλη την συζήτηση του Δημάρχου με τους υπαλλήλους, όπως έκανε στο παρελθόν όταν έπαιζε το ρόλο του έγκυρου αλλά ανώνυμου δημοσιογράφου στο διαδίκτυο μιας και μαγνητοφωνούσε παρόμοιες συναντήσεις ώστε να έχει στοιχεία για τον φάκελο του κάθε εργαζόμενου στο Δήμο Ιθάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: