Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Ευχαριστίες από το Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  
  ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ  Αργοστόλι 30  /01/2017 
                               
       ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων  νοιώθει την ανάγκη να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του στους συναδέλφους  μέλη του συλλόγου μας που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας  και μας  τίμησαν με την παρουσία τους ,  στην κοπή  της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας , το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στο κτήριο του ΕΒΕΚΙ  .

 Ευχαριστούμε τους Α/Δημάρχους κ κ Ματιάτο Σπύρο ,Κεκάτο Ευάγγελο καθώς και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ  Γεράσιμο Παπαναστασάτο   που παρευρέθησαν στην εκδήλωση μας   εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής .  Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την δυναμική παρουσία της  Μείζονος Αντιπολίτευσης  του Δήμου , με  τον  επικεφαλής του συνδυασμού κ Θεόφιλο  Μιχαλάτο  και των δημοτικών συμβούλων  κκ Διονύσιο Αραβαντινό και  Διονύσιο Μινέτο  . 
Εκφράζουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Γρηγόρη Σταμούλη δημοτικό σύμβουλο  της ελάσσονος αντιπολίτευσης για την ευγενική χορηγία του  στα εδώδιμα  προϊόντα  και ποτά της εκδήλωσης μας καθώς και τους συμπολίτες επαγγελματίες κκ Τζωρτζάτο και Μαρινόπουλο για τις  ευγενικές  χορηγίες τους  .   Η δωρεά μιας τηλεόρασης 32΄΄ από την Εταιρεία Κωτσόβολο  και τον κο Μιχαλάτο Θεόφιλο για τον τυχερό της πίτας για την οποία και   ευχαριστούμε   δόθηκε στον συνάδελφο Καραντινό Γεράσιμο .
 Η ανταπόκριση των συναδέλφων στο κάλεσμα μας  είναι το καύσιμο   που μας τροφοδοτεί  με  την δύναμη , ώστε από κοινού να προασπίσουμε τις αξίες και τα ιδανικά που ο σύλλογος μας καταστατικά υπηρετεί .

                   ΤΟ       ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ