Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Συναπάντημα Συλλόγου Απανταχού Σαμικών "Παναγία Λουτρού" στην Πλάκα.



Τα  μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου των Απανταχού Σαμικών "Παναγία Λουτρού" πιστοί στο ετήσιο συναπάντημά  μας, βρεθήκαμε στο γνωστό μας χώρο στην Πλάκα στο ξενοδοχείο HLECTRA PALLAS. Ανταλλάξαμε ευχές, χαμόγελα και η αύρα η μεθυστική της Σάμης πλημμύρισε την αίθουσα και τις καρδιές μας!   


 Ο πρόεδρος του Συλλόγου  κ Θωμάς Ζερβός έκοψε την πίτα και απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου,  ευχήθηκε υγεία και μια ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ για όλους και για τη Σάμη μας. Χαιρετισμό απηύθυνε  ο Αντιπεριφερειάρχης  Παναγής Δρακουλόγκωνας και ο Δημοτικός Σύμβουλος Θεόδωρος Φλωράτος. 

Οι καταξιωμένοι κεφαλλονίτες μουσικοί Αδελφοί Καραβιώτη  με καντάδες, αριέττες και χαρούμενα τραγούδια μας χάρισαν όμορφες μελωδικές στιγμές και σιγοτραγουδήσαμε μαζί τους  το ερωτικό απόψε την κιθάρα μου,  το νοσταλγικό να χαμηλώναν τα βουνά, και με το καράβι  "ταξιδέψαμε" στην αγαπημένη Σάμη.

 Η βραδιά μας έκλεισε με κεφαλλονίτικους χορούς που χορέψαμε με πολύ κέφι.

Παραβρέθηκαν και γιόρτασαν μαζί μας ο π.  Υφυπουργός κ. Παναγής Μπενετάτος, ο π. Νομάρχης κ. Λευκαδίτης,  η πρόεδρος της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά κ. Μαριολένη Νεοφύτου, τα μελη  του Δ.Σ Νέστορας Παπαθεοφιλάτος, Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά και Χριστίνα Βλάχου, ο π. πρόεδρος της Αδελφότητας κ. Βαγγέλης Σπαθής και πολλοί συμπατριώτες και φίλοι. 


Ο Σύλλογος διέθεσε ένα λεύκωμα με ιστορικά στοιχεία  από τις δραστηριότητες του  και κάποιες φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις του, το οποίο εξαντλήθηκε. Υποσχεθήκαμε να διαθέσουμε και σε όσους δεν μπόρεσαν να πάρουν. 

                                                                                                                                                                                                                                      Σταυρούλα Φλωράτου 

                                                                                                                                                                                                                                                   μέλος Δ.Σ.
Φωτογραφίες: Σταυρούλα Φλωράτου και Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά.